skip_to_main_content

Restaurant Raalingen

Restaurant Raalingen i Hou byder på lækker mad fra traditionel a la carte-menu og husets specialitet, Brasserade, hvor du selv griller ved bordet. I krostuen kan der også nydes forskellige forfriskninger.

 

Restaurant Raalingen hører til et af Danmarks ældste privatejede huse, som første gang blev registreret under Kong Christian III i år 1552. De sidste 10 år har familien Molge ejet og drevet stedet. Familien har i den tid forvandlet det gamle landbrugssted til det unikke restaurantskoncept, som står her i dag.

Restaurant og Brasseri

Besøg restauranten i det gamle stuehus midt i Hou by og bliv forkælet med lækker kvalitetsmad. Du kan vælge mellem en enkelt ret, to- eller tre-retters menu med forskellige valgmuligheder, som varierer alt efter sæsonen. Bordbestilling er nødvendig året rundt.

Om sommeren er der også gang i Brasseriet, hvor du til husets specialitet, Raalings-brasserade, selv kan grille de 4 slags kød, som serveres med ostegratinerede flødekartofler, salater og brød. Dette foregår ude i den hyggelige pavillon og på terrasserne. 

Krostuen

I den hyggelige gamle krostue kan du før eller efter maden nyde forskellige varme og kolde drikke både med og uden alkohol. Der serveres alt lige fra friskbrygget kaffe til whisky og lækre specialøl fra Fur. I krostuen må der ryges.

Læs mere om Restaurant Raalingen