Racing Arena Aalborg

Foto: VisitAalborg
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Skydebanevej 25

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@aav.dk

Telefon:88 81 12 07

Website

aav.dk

Racing Arena Aalborg er mere end bare væddeløbsbane. De dejlige lokaler, caféen og restauranten kan lejes til særlige lejligheder og arrangementer, og i forbindelse med løbsdage arrangeres pakketilbud.

Tag en virtuel tour på travbanen og se hvornår der igen er løb på Aalborg Væddeløbsbane i løbskalenderen.

Autentisk stemning og børnevenlige oplevelser

Oplev autentisk væddeløbsstemning, når de imponerende heste suser forbi i trav eller galop, ledsaget af speakerens intense stemme i højtaleren. På hjemmesiden kan du få svar på spørgsmål vedrørende spil på heste m.m. På banens store grønne inderkreds afholdes div. events i løbet af året som man vil kunne følge via sociale medier.

Væddeløbsbanen har desuden en flot legeplads i westernstil, og herfra kan man dagligt se hestene træne på banen. I kan også slå et smut forbi staldene, hvor der er mulighed for at hilse på de søde heste. De er at finde i staldene hele året.

Pakketilbud, restaurant og sportsbar

Få en unik oplevelse med Racing Arena Aalborgs pakketilbud, hvor fokus på sport, spænding og lækker mad er i højsædet. En vært eller værtinde vil sørge for, at I bliver introduceret til sporten med en rundvisning i staldene samt information om spillets regler.

I cafeén kan du spille på heste og opleve den autentiske væddeløbsstemning. Du kan også nyde en lækker middag i restauranten, som ligger på 1. sal med panoramaudsigt over arenaen. Restauranten og caféen er åbne på alle løbsdage.

Læs mere om oplevelser på Racing Arena Aalborg...

Adresse

Skydebanevej 25

9000 Aalborg

Facilities

Restaurant/Cafe

Hestevæddeløb

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af