Outdoor Festival

Foto: Kirsten Bøjstrup
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Springvandstorvet 4

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:visit@jammerbugt.dk

Telefon:72578970

Mobil:41913976

Outdoor Festival i Jammerbugt åbner med Beach Triathlon i smukke omgivelser

Søndag den 28. juli lægger Saltum Strand sand og vand til Saltum Strand Beach Triathlon, når deltagerne først svømmer 475 meter i Vesterhavets brusende bølger, derefter hopper på cyklen til 22,5 kilometers cykelløb for til sidst at slutte med 5,3 kilometers løb. Det hele foregår i nogle af Danmarks smukkeste omgivelser og markerer også starten på Outdoor Festival i Jammerbugten.

Arbejdsgruppen bag Outdoor Festival har allieret sig med PGU Runners og Saltum Trim, begge klubber har erfaring med at arrangere løb.

Saltum Strand Beach Triathlon er den første af tre helt store events, der er spydspidserne for Outdoor Festival. De andre to er DGIs store beach volley-turnering også på Saltum Strand lørdag den 3. og søndag den 4. august samt Blokhus Marathon søndag den 4. august.

Jammerbugten har mange gode outdoor aktiviteter. Outdoor Festival skal være med til at sætter større fokus på alle aktiviteterne, som forhåbentligt bliver til glæde for de mange turister i området men og lokalbefolkningen.

Alle festivalens otte dage foregår der aktiviteter, som alle kan være med til – lige fra afstressende strandyoga over sjov sommerfodbold i Hune til MTB-teknikkurser i Slettestrand og Saltum Strand. Hver dag kl. 8 kan man passende indlede dagens aktiviteter med et havbad på Blokhus Strand i selskab med det frivillige netværk af helårsbadere, Søstjernerne. Bagefter er der skruet op for varmen i Saunahytten. Der er også skruet op for ambitionerne for Outdoor Festivalen, som VisitJammerbugten er med til at arrangere. Her satser man på, at festivalen bliver en tilbagevendende aktiv begivenhed i hele Jammerbugten.

For yderligere info se www.visitjammerbugten.dk eller www.saltumstrand.dk eller kontakt Jette Holt på Saltum Strand Camping på 98 88 11 59 eller VisitJammerbugten.

Adresse

Springvandstorvet 4

9492 Blokhus

Facilities

For børn

Sport

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitJammerbugten