VisitNordjylland

Oplev skoven vågne

Hvornår har du sidst siddet stille i skoven en tidlig morgen og lyttet til de første fugle, der begynder at synge? Lagt mærke til, hvordan lyset ændrer sig, mens solen står op? Vi skaber rammerne for, at du afslappet og i gode hænder, kan opleve både med din krop og din hjerne, hvordan skoven vågner.

Mød naturen mens skoven vågner fra kl. 5-8.

Turen starter med, at du med en kop varm the i hånden hører Sofie – som er biolog og formidler på P1 – fortælle om, hvilke biologiske fænomener, du har chance for at opleve denne morgen. Det efterfølges af en mindfulnessøvelse, som inviterer dig til at lande i din krop og registrere dine sansninger.

Derefter går vi 2 kilometer i stilhed ind i skoven ad små stier. Fra et samlingspunkt sendes du ud i skoven på egen hånd – du bestemmer selv hvor langt fra samlingspunktet, du har lyst til at gå væk. Herefter sidder du alene i skoven i 45 min. Med dig får du en bolle, endnu en kop the og et underlag at sidde på. Efter 45 min. mødes vi ved samlingspunktet igen, hvor Sofie svarer på spørgsmål om skovens dyr, lyde og andet, du har undret dig over. Herefter går vi i samlet flok – igen i stilhed – til kysten, hvor vi ser solopgangen over havet i stilhed og morgenen afsluttes i fællesskab.

 

Hvad er inkluderet

  • To kopper te og en økologisk chokoladebolle

  • To guider til rådighed i 3 timer (biolog og mindfulnessinstruktør)

  • Rammerne til at kunne fordybe dig i stilheden og din personlige oplevelse

Medbring

  • Varmt tøj og evt. et tæppe

  • Din egen termokop (vi har også almindelige kopper, du kan låne)

  • Evt. dagbog og kuglepen, hvis du får lyst til at skrive, mens du sidder alene i skoven