Plastik i Havene

Nordsøen Oceanarium: Plastik i havene - hvad kan du gøre?

Foto: Nordsøen Oceanarium
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Willemoesvej 2

9850 Hirtshals

Kontakt

E-mail:info@nordsoemail.dk

Telefon:98944188

fax:98945480

Nordsøen Oceanariums efterårstema – Om plastik i havene.

Plastikforureningen i verdenshavene udfører en trussel mod sundheden og miljøet.

I efteråret sætter vi spot på problemet og mulige løsninger. Du kan blandt andet komme med på plastikjagt, hvor du ser hvor meget plastik der gemmer sig under sandet. Du kan også opleve makreldissektion og være med til at undersøge maveindholdet for mikroplast.

Du kan også blive klogere på nogle af de lokale tiltag der er igangsat i kampen mod plastikforureningen, samt se hvordan man kan genanvende noget af alt det plast der indsamles.

Har du en god idé til hvordan vi kommer problemet til livs? Så deltag i vores konkurrence og lav din egen opfindelse!

I uge 42 - skolernes efterårsferie vil der hver dag være masser af spændende aktiviteter for store og små med formålet at ”uddanne” gæsterne til Miljøhelte. I kan for eksempel lede efter mikroplastik indeni makreller, samle plastik på ”stranden” og få et diplom med hjem. Der laves også forsøg med melorme, som efter sigende kan omdanne flamingo til føde! Affaldsselskabet Vendsyssel Vest kigger forbi 2 dage i uge 42 og fortæller om hvad det indsamlede plastikaffald bliver brugt til. Til alle fodringer er der fokus på hvilke farer plastik i havene udgør for livet i havet, men også løsningsforslag der er lige til at gå til. Der er med andre ord lagt op til leg og læring med plastik som tema hele efteråret Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.

Adresse

Willemoesvej 2

9850 Hirtshals

Åbningstider

30 Sep 19 / 15 Dec 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning