skip_to_main_content
VisitNordjylland

Næsbydale Badehotel

Næsbydale er mere end et sted… det er en tilstand.

Man forsvinder ind i en anden verden, når man ad den stejle vej begiver sig ned i Næsbydale og efterlader omverdenen ovenfor.

Næsbydale Badehotel har en spændende historie, og er på mange måder en seværdighed; dalens skabelse, den talrige flora og ikke mindst ”Baronens Hus” - som blev bygget af Baronen på Gavnø i 1918, og senere omdannet til et meget berømt og velbesøgt badehotel og traktørsted i Vesthimmerland. Dalen blev et fredet naturområde i 70’erne, hvorimod bygningerne blot er undelagt kystdirektoratets velsignelser.

Næsbydales bygninger er med nænsom renovering genopstået som badehotel med Café i Baronens Hus, Restaurant og Rotisseri, og 8 lejligheder/værelser med udsigt over smeltevandsdalen og Limfjorden – hvor Livø er placeret.

I Caféen og Restauranten serveres der bl.a. kagetapas, den populære luksus brunch, frokostanretninger og aftenmenuer. Vinkortet er velassorteret og byder på danske og udenlandske vine af høj kvalitet. Desuden bliver der afholdt forskellige arrangementer året rundt – musikalske, kulturelle, kunsteriske m.m. Det er også muligt at booke private arrangementer og fester.

Du kan kombinere oplevelsen af den autentiske atmosfære på Næsbydale Badehotel med en tur i den grønne dal. Der opstår en magisk ro, når man til fods begiver sig ned gennem den fredede og fascinerende dal, for til sidst at stå på stranden som er kendt for de høje klinter og havørredfiskeri.

 

Åbent i 2021-sæsonen:

Mandag – Lørdag kl. 12.00 – 22.00

  • Frokost kl. 12.00-16:00
  • Aftensservering   kl. 17.30-22:00

Søndag kl. 12.00 – 22.00

  • Frokost kl. 12.00 – 16.00
  • Næsbydales kage-planke kl. 13:00-16:30
  • Aftensservering 17.30 – 22.00

 

Bordreservation nødvendig.