Løkken Bryghus

Løkken Bryghus

Foto: Løkken Bryghus
Attraktioner
Virksomhedsbesøg
STOLTE TRADITIONER FOR GODT ØL På Løkken Bryghus. Bryghusets er beliggende i byens centrum, tæt på torvet. Her brygges der øl efter de helt gamle håndværkstraditioner, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med smagen, ej heller kvaliteten.
Adresse

Vrenstedvej 12

9480 Løkken

Alt øl på Løkken Bryghus er brygget med udvalgte råvarer. Opskrifterne der benyttes, er udviklet gennem lang tid, og de bliver stadig justeret fra bryg til bryg.
Brygmester Kent Boalth er med i hele processen. Lige fra malten bliver knust til øllet er klar på flasker.

Malten, der bruges på Løkken Bryghus, kommer fra det lille malteri Gyrup Gård, der er beliggende i Nationalpark Thy. Det er Økologisk malt.
Vi bestræber os på at brygge vores øl så bæredygtigt som muligt. Vi tænker økologi, genbrug og materialer ind i hele produktionen.

Ved et besøg på Løkken Bryghus kan man få en unik oplevelse af, hvordan øl skal smage, når det bliver serveret i autentiske omgivelser. Og er man heldig, kan man endda komme til at opleve, når det hele syder og koger i bryggeriet.
Brygmester Kent Boalth er altid parat til at tage en snak om øllet, og hvordan det brygges.

Oplev Løkken Bryghus indefra og ølbrygningen på nærmeste hold ved at booke tid til en spændende rundvisning og find netop din foretrukne øl.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Løkken Bryghus.

 

Adresse

Vrenstedvej 12

9480 Løkken

Facilities

Bryggeri

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Løkken