Landskabs- og Landbrugsmuseum, Mosbjerg

Foto: Turismeudvikling Hjørring
Attraktioner
Museer
Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg, Sindal Museet i Mosbjerg ved Sindal ligger i et storslået landskab med bakker og slugter. I området er der afmærkede stier gennem de forskellige landskabsformer og forbi oldtidsminder.
Adresse

Jerupvej 613

9870 Sindal

Kontakt

E-mail:vhm@vhm.dk

Telefon:96 24 10 50

Website

Website

Ved Højen er der et husmandssted, der drives på gammeldags vis som et "arbejdende" frilandsmuseum med marker og husdyr som i tiden omkring 1915. I skolernes sommerferie er husmandsstedet beboet af familier, der lever som man gjorde i første halvdel af 1900-tallet.

På gården er der ses en udstilling, der fortæller om landskabets geologiske tilblivelse, om udviklingen af landskabet og de natur- og kulturhistoriske oplevelser, som landskabet byder på. I stalden og i laden på Bjørnager er der en landbrugsudstilling med redskaber fra ca. 1880 til ca. 1950 - fra før noget hed traktoren og elforsyning.

I løbet af året er der en række forskellige arrangementer på museet. Du kan fx tage med til Kartoffeldag i efterårsferien, eller høbjergning hvor du kan se hvordan der blev høstet i gamle dage. Naturvejlederen inviterer til vandringer i landskabet. Find arrangementerne i brochuren Den Gode Historie eller på vores begivenhedskalender.

I ugerne 27-32 og 42 er entreprisen kr. 40,00 for voksne, resten af året er det gratis.

Børn (til og med 17 år) gratis entré hele året. 

Læs mere på vores hjemmeside

Adresse

Jerupvej 613

9870 Sindal

Priser

Voksne

20 DKK - 20 DKK

Børn

null DKK

Voksne

40 DKK - 40 DKK

Voksne

20 DKK - 20 DKK

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Hjørring