VisitNordjylland

Klosterkælderen - Antik og porcelæn

I Mariager, kun et stenkast fra Torvet, ligger en Klosterkælderen - Antik og Porcelæn. Butikken, der både fungere som butik, showroom, galleri mm. har speciale i at formidle, købe og sælge dansk porcelæn mm. Porcelænet er både i form af stel, figurer, vaser og platter fra de københavnske porcelænsfabrikker, men i forretningen er der også keramik, fajance fra Aluminia og andre smukke ting. 

Klosterkælderen Antik & Porcelæn er først og fremmest en online porcelænsbutik, hvor vi betjener kunder fra hele verden fra computeren. Men når det er muligt, vil vi da gerne byde gæster indenfor i vores showroom / butik. Mange kommer året rundt for at få et førstehånds indtryk af det store udbud af dansk porcelæn.

Den målrettede porcelænsshopper ved, at det altid er bedst at forberede besøg ved at kigge på beholdningen på www.klosterkælderen.dk og forudbestille de ønskede varer. Der vil dog ved åbningstider være mulighed for at kigge rundt i butikken, hvor en lille del af de 20.000 varenumre er udstillet. Og der vil også være mulighed for at rode i vores loppekasser og falde for kuriositeter der ikke har fundet vej til hjemmesiden. Men søger De en bestemt ting som er set on-line er det bedst at bestille fremvisning, da ikke alt er lige tilgængeligt og slet ikke hvis familien vikarierer!

Klosterkælderen Antik & Porcelæn

Fuglsangsgade 4
DK - 9550 Mariager
Mariagerfjord, Danmark
Tlf : +45 44 91 44 55  Fastnet

V. Jan Ringsmose SE-25401263

Mobil: +45 51 78 97 02 (Venligst ingen SMS beskeder - kun mail)

E-mail: mail@klosterkaelderen.dk 

MobilePay 26709 (Klosterkælderen Mariager)

Vi glæder os til at se jer