The Kilkennys

Kom på AKKC og oplev det irske band ”The Kilkennys”, når de går på scenen i Europahallen. Bandet er udover at være kendt for at skrue op for den irske charme, blevet mere anerkendt musikalsk i Europa.

Selvom det irske band kun har haft 10 års erfaring på den musikalske live-scene, er det gennem årene kun blevet til en større popularitet iblandt mange musikfans, samt et par oplevelser med at optræde i fællesskab med nogle af de mest succesfulde irske artister såsom Finbar Furey og Shane MacGowan.

The Kilkennys har igennem årene leveret unikke turnéer i Irland, men ligeledes her i Danmark. Deres turnéer har gjort dem til et højt elsket band iblandt deres publikum, og nu er de endnu engang klar til at indtage den musikalske scene, når de kommer på besøg i Aalborg Kongres & Kultur Center den 17. april 2021. Inden koncerten er det muligt at nyde en middag i Restaurant Papegøjehaven.

Info om COVID-19

AKKC tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler AKKC tager på deres hjemmeside.

Læs mere om The Kilkennys i Aalborg Kongres- & Kultur Center...