Gå til indhold
©  Foto:

Jul I Den Gamle Badeby Løkken

Julehygge, godter, og bjælleklang. Oplev stemningen til Jul I Den Gamle Badeby når Torvet fyldes med boder, dyrebesøg, godter og julemandens værksted. Nyd smagsprøver på nogle af de mange fristelser, som kan tages med hjem og forsøde julen.

Så varer det ikke længe..

Byens hyggelige samlingspunkt, duften af gran og julegodter samt betagende julelys danner rammerne om Jul I Den Gamle Badeby.

Uanset om I er en familie på seks eller om det kun er jer to, vil alle kunne finde glæde for syn og smagssanserne. 
Mere information følger...

Kom og oplev badehusene i december måned!

Vi savner badehusene på vores smukke strandbred, men i sikker bevaring skal de! Vi har stor tilknytning til de kære badehuse , fordi de er en stor del af vores DNA. Man har tidligere forsøgt at skabe den idylliske badebys-stemning med at placere et fuldvoksen badehus i byen. Man kan måske huske et badehus på Torvet til jule weekenderne i de tidligere år eller i gaderne til Løkken Molefestival. Det kan dog være noget pangel, da de ikke er bare lige til at flytte, jo mindre man har ladevogn med kran. Nu har det lykkedes byen at få bygget og produceret badehuse specielt til fremtiden markeder og mange andre begivenheder. Dette projekt kunne dog ikke have foregået i denne hast, hvis vi ikke var blevet bevilget midler fra Spar Nord Fonden.