Hou Sydstrand

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals
Aktiviteter
Strande og udendørsbade
Hou Sydstrand danner rammen om den hyggelige havn. Stranden ligger mellem Hou og Bisnap. Den er præget af de bevoksede, høje klitter ud til den hvide sandstrand. 
Adresse

Hou

9370 Hals

Kontakt

Bisnap, Hou og Møllestenen er "Hvid Flag" strande. I 2006 blev Hou Strand valgt som den bedste strand i Nordjylland af Jyllands Postens læsere.

Børnevenlig badestrand mellem Hals og Hou 
Kysten er en barre-kyst, dvs. der bliver mere og mere sand med årene, hvilket betyder der dannes laguner og småøer. Badegæsterne kan således være heldig at finde sin egen helt personlige bade-ø. 

Danmarks strande er fyldt med skjulte skatte. På Østkysten kan du gå på jagt efter de flotte sten og finde et varigt minde fra dit besøg på kysten. Læs mere om rav og find et ravmuseum.

I din jagt efter rav, falder du sikkert også over en del sten på din vej, men vær ikke så hurtig til at smide dem væk. Der kan nemlig gemme sig en spændende historie bag sten på stranden.

Sikker på Stranden

Det er vigtigt, at kende dit redningsnummer, hvis der sker en ulykke og du skal kontakte myndighederne. Redningsnummeret for Bisnap strand er E557.

Hvid Flag er din garanti for at du får en god oplevelse. Der bliver blandt andet sat fokus på drift, sikkerhed og faciliteter.Natyrens Syn på Sagen

Jo tættere man kommer på sommerferien, jo mere bliver de lokale strande besøgt af et væld af forventningsfulde gæster. Er man i tvivl om vandet er varmt nok, kan man besøge TV2s hjemmeside som laver daglige opdateringer på badevandstemperaturen.

For at få mest muligt ud af din dag ved stranden, er det desuden dejligt at vide hvilken vandstand der er på stranden. DMI tilbyder daglige opdateringer.Gode råd når du har hunden med på stranden
Når først solen rigtigt titter frem og temperaturerne stiger, er det vigtigt at være opmærksom på din hunds velbefindende, når I er på stranden. Hvis I skal være der i længere tid så husk at medbringe vand til hunden samt mulighed for skygge.

Du kan se mere om sikkerhed på stranden på TrygFondens hjemmesidehvor du både kan bestille brochurer eller læse dem online.

Adresse

Hou

9370 Hals

Facilities

Børnevenlig strand

Kiosk/café

Legeplads

Parkeringsplads i nærheden

Toilet

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af