Hobro Golfklub

Foto: VisitMariagerFjord
Aktiviteter
Golfbaner
Adresse

Torndalsvej 3

9500 Hobro

Kontakt

E-mail:mail@hobrogolf.dk

Telefon:98520500

- Golfoplevelser i smukke omgivelser
Hobro Golfbane er en af Danmarks nye perler. Med udsigt til Mariager Fjord, er de visuelle oplevelser for golfspillere 100% opfyldt. Banen er trods sin unge alder nyligt kåret som Danmarks 13. bedste, og har på www.infogolf.dk fået 100 ud af 100 mulige point i kategorien ”Value for the money”.

Banen er par-71 og spiller 5878 m fra gul herre-tee og 5023 m fra rød dame-tee. Længste par-5 spiller fra gul herre-tee 553 m, så det kræver rygvind og 3 gode slag at komme på i regulation for den habile handicapgolfer.Banens signatur-hul er hul 18, hvor man fra tee har fjorden på sin venstre side, og hvor greenen støder op til klubhusets terrasse, hvor man fx kan nyde en velfortjent fadøl eller kop kaffe.

Hobro Golfbane var i 2010 en af landets første baner, der åbnede for sommer-greens, og allerede fra ”første fløjt” var kvaliteten i top. Greenkeeper Jan Lange håber også i 2011 at kunne åbne med gode sommergreens allerede fra medio marts, så Hobro Golfbane er absolut et perfekt sted at starte sæsonen – og et sted, hvor mange vender tilbage mere end een gang.
• Spændende og bynær hjemmebane
• Områdets bedste greens
• Udsigt til Mariager Fjord
• P.t. ratet som Danmarks 13. bedste bane på www.infogolf.dk

Se mere info på www.hobrogolf.dk

Adresse

Torndalsvej 3

9500 Hobro

Facilities

Mulighed for instruktion

Mulighed for greenfeespil

Opdateret af:
VisitMariagerFjord