VisitNordjylland

Harry Potter og Fønixordenen In Concert

I Musikkens Hus kan man opleve det femte kapitel af Harry Potter sagaen i ”Harry Potter og Fønixordenen”. I fællesskab vil Aalborg Symfoniorkester og Timothy Henty opføre Nicholas Hoopers ikoniske toner.

Den onde Lord Voldemort er tilbage for at overtage Hogwarts. Den magtfulde professor Dumbledore vil prøve at oplære de Harry Potter og de andre elever på Hogwarts trylleformularer, som kan hjælpe stoppe Lord Voldemorts onde planer. Den britiske komponist anvender specielle teknikker til at gøre filmoplevelsen mere autentisk og medrivende. Hooper har tidligere været nomineret for den prestigefyldte prisuddeling ”World Soundtrack Discovery Award”, hvormed hans musik altid har komponeret de forskellige temaer i Harry Potter-universet, heriblandt Harry Potters psykiske kamp mod Lord Voldemort og Mørkets Kræfter. Opgørets kamp begynder mellem det gode og det onde.

Info om COVID-19

Musikkens Hus tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Musikkens Hus tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Harry Potter og Fønixordenen i koncert i Musikkens Hus i Aalborg her…