Grønhøjs Skovtelte

Grønhøjs Skovtelte og Tipi

Grønhøjs Skovtelte tilbyder en fantastisk naturoplevelse med ro og intensitet i privat skov efter glamping konceptet - her får du luksus og naturliv på samme tid.

Få en helt unik glamping naturoplevelse i et telt med transperant teltdug hævet 1,5 m over skovbunden. Oplev ro og intensitet - der er sørget for det hele i en perfekt ramme og komfort til dit glamping-ophold. Du skal kun medbringe egne mad- og drikkevarer.
Teltene er udstyret efter genbrugstankegangen.
 
Udover de 2 skovtelte "Birkelyst og "Bøgelyst" er der også en skovtipi "Musebøgens svævende Tipi"...

Få en helt speciel oplevelse i denne svævende tipi med transperant teltdug. Tipi´en hænger i en 1-punkts sele i et kæmpe bøgetræ og er løst fastgjort i 4 fjederpunkter i skovbunden.  Her får du bevægelsesdimensionen i kontrolleret form.

Det giver en fantastisk ro (find tilbage i dig selv) at ligge og kigge op i et væld af grønne bøgeblade i kontrast mod træets mange tykke mørke stammer og grene, samtidig med at du stille bliver "vugget".

Oplev også farveskiftet fra grøn i dagtimerne til sort træsiluet ved aften/nat. Det er noget ganske særligt.

Tipi´en har rimelig fast bund og en lækker full-size madras 180 x 200 cm og der er inkluderet opredning med rent sengetøj.

Medbragt mad kan tilberedes via gasblus og tangria og nydes ved bord/stolesæt under solsejl. 

Der er service til 2 personer, alu-gryder og pande, drikkevandsdunk, køletaske med friske køleelementer og eget campingtoilet.

Tipi´en ligger uforstyrret fra de 2 andre skovtelte.

Området giver fine muligheder for gåture i uberørt smuk mindre skov - blanding af privat og kommunal, med udsigtsbænk over det smukke Horsdalen, hvor der også findes kommunal bålplads med mindre shelter.