Galleri Gjessing

Med enestående udsigt over Limfjorden og øerne Fur og Livø ligger Galleri Gjessing i tæt forbindelse med naturen i Næsbydale, Vesthimmerland. Galleriet opstod for 15 år siden som åbent atelier for kunstmaleren Ninni Lodahl Gjessing. Siden er de fysiske rammer udvidet af flere omgange, så galleriet i dag råder over mere end 200 kvm i 2 plan.

Her udstiller Ninni Lodahl Gjessing fast og to gange årligt har galleriet fornøjelsen af at invitere såvel nye som etablerede kunstnere i forbindelse med påske- og efterårsudstilling. Vi vægter højt, at galleriet præsenterer forskellige kunstarter, såsom foto- og billedkunst, skulptur og kunsthåndværk. Desuden kan man også opleve litteratur og musik i form af oplæsninger og koncerter ved ferniseringer og andre arrangementer.

Foruden særudstillingerne i forår og efterår er galleriet åbent hver søndag fra kl. 14-17 fra april til oktober samt efter aftale. Desuden kan der arrangeres kunst- og/eller vinaftener for kunstforeninger og andre interesserede grupper. Herudover sælges der, i den lille kunstbutik, kunsthåndværk, vin fra egen produktion, bøger, plakater og kort.

Velkommen i Galleri Gjessing!

 

Åbningstider: 

Søndage kl. 14-17.