GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR I ROLD SKOV I NORDJYLLAND

Foto: RebildPorten
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Sverriggårdsvej 3

9520 Skørping

Kontakt

Søndag d. 20. september 2020 kl. 11.00 til 16.00

Vi går fra Skørping station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne rundt i skoven. Rold Skov, som er Danmarks største skov og dækker et areal på 80 km² huser bl.a. Nordeuropas mest vandrige kilder.

Turen går igennem de enestående troldeskove, hvor gamle forkrøblede roldbøge nogle steder danner øjer, som siges at have helbredende kraft. Vi holder frokostpause ved en af de mange kilder og gør ellers enkelte kortere stop undervejs.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.

Start:

Kl. 11 ved Skørping Station.

Slut:

Kl. 16 ved Skørping Station.

Distance:

Ca. 15 km

Pris:

Gratis for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr. 25. Du kan finde tilmelding her.

Arrangør:

Haglöfs og Eventyrsport er medarrangør på Gå-med, fordi Haglöfs og Eventyrsport ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

 

Adresse

Sverriggårdsvej 3

9520 Skørping

Åbningstider

20 Sep 20 / 20 Sep 20

søndag

11:00 - 16:00

Sidst opdateret af