Fjordbiologi - Familiearrangement med fokus på børn

Photo: Morsø Turistbureau - Destination Mors
Begivenheder
Begivenheder
Address

Øroddevej 80

7900 Nykøbing M

Kontakt

Email:mt@visitmors.dk

Phone:97720488

Kom og rør ved dyrene fra fjorden!

Arrangementet er rettet mod børn (primært 5-12 år) - med røre-bassin, krabbevædeløb og snak om dyrene fra Limfjorden i børnehøjde.

Vi samles i Dansk Skaldyrcenters akvariehal der fortælles om dyrene i fjorden og deres liv. Der er mulighed for at komme HELT tæt på, få hænderne i vand og røre ved dyrene i vores rørebassiner. Hvordan føles det mon at røre ved en søpung, en gople eller en søstjerne, og hvordan ser en skeletreje ud? Hvilken krabbe køber hurtigst - en han - eler en hunkrabbe?

I fjorden findes også en masse små planter og dyr som man ikke umiddelbart kan se med det blotte øje – dem får I mulighed for at se på i mikroskop.
Der vil også blive lavet små forsøg for at demonstrere dyrenes funktion i økosystemet. Hvordan spiser en søstjerne en blåmusling, hvad og hvordan spiser en blåmusling - kan de gøre vandet ”rent”?

Varighed: ca. 1 time

Minimum deltagerantal: Der skal minimum være 15 personer tilmeldt for at turen gennemføres. Hvis der ikke er nok tilmeldte til arrangementet vil I blive kontaktet af Morsø Turistbureau.

 

Address

Øroddevej 80

7900 Nykøbing M

Opening hours

02 Jul 20 / 30 Jul 20

Thu

10:00 - 11:00

Sidst opdateret af
Morsø Turistbureau - Destination Mors