EvenThy

Foto: VisitNordvestkysten, Thy
Aktiviteter
Turforslag
EvenThy arrangerer outdoor-ture i Nationalpark Thy, hvor vi kommer gennem skov, klit- og hedelandskab. Tag med og få autentiske oplevelser, hikes og måltider enten på de faste hikes onsdag eller lørdag eller kontakt os for et arrangement  og vandretur skræddersyet til jer!  
Adresse

Kronens Hede Vej 4

7700 Thisted

Kontakt

Telefon:3023 1734

Website

EvenThy

Julie og Peter elsker bål, madpakker og vandrestøvler, og inviterer gæster med i Nationalpark Thy til en uforglemmelig oplevelse.

Nationalpark Thy danner de smukke omgivelser for autentiske oplevelser. Her er ro, storslåede landskaber så langt øjet rækker og uanede muligheder for smukke hikes. Nationalparkens barske skønhed kommer til sin ret, når man snører vandrestøvlerne og begiver sig ud i landskaberne. Vandreruterne går gennem både skov, klit- og hedelandskaber – og der er garanti for en tur ud i det blå, som giver en unik oplevelse og gode minder. Vandreturene afsluttes med mad over bål.

Om du er vant til udeliv og gerne vil vandre langt, eller gerne bare vil hygge dig med hele familien på en kortere distance, så er der et Eventhyr for dig.

Der er fast hike (8-10 km) og bålmad hver onsdag og lørdag. Er I en familie eller gruppe der gerne vil på jeres egen tur, så kan Julie og Peter planlægge det rigtige Eventhyr til netop jer.

Ring til Julie og aftal, hvornår I vil på tur.

Kontakt:

Julie Müller

Tlf. 30231734

Facebook: EvenThy

Adresse

Kronens Hede Vej 4

7700 Thisted

Facilities

Guidede ture

For hele familien

Vandreture

Naturoplevelser

Lokale smagsoplevelser

Fred og fordybelse  

For grupper

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Thy