Donkey Republic cykeludlejning

Foto: VisitAalborg
Aktiviteter
Cykeludlejere
Adresse

9000 Aalborg

Kontakt

Telefon:89 88 32 20

Donkey Republic giver dig mulighed for at leje cykler på alle tider af døgnet, og alle tider af året. Donkey Republic fungerer via app, så du kan leje, hente, bruge og aflevere cyklen uden problemer.

I Aalborg og Nørresundby kan du afhente din cykel ved følgende afhentningsstederCabinn AalborgFirst Hotel AalborgAalborg Familie Camping StrandparkenHotel ScheelsmindeEgholm, Skudehavnen, Haraldslund vand- og kulturhus, Vestbyen Station, Strandvejen bag Radisson, Kunsten, AKKC, Aalborg Busterminal, Gammeltorv, Nytorv, Friis, Utzon Center, Nordkraft, Nørresundby Torv og Aalborg Airport Hotel ved lufthavnen.  Du afhenter cyklen det sted, appen fortæller dig, og når du er færdig med den, sætter du den ved et af de fem afhentningssteder igen.

Tag ud i det blå

Når først du har cyklen, er mulighederne uanede. Aalborg midtby er en meget cykelvenlig by, så hvis du blot skal komme nemt omkring, er det meget ligetil. Ellers er det en meget kort tur til Aalborgs omkringliggende natur, som man også kan opleve på to hjul.

Du kan for eksempel cykle den lange vej gennem Østerådalen, eller du kan tage nordpå til Hammer Bakker, hvor du kan stille cyklen ved parkeringspladsen og gå en af skovens tre afmærkede ruter. En tredje mulighed er at tage færgen til den lille ø, Egholm, der ligger i Limfjorden lige ud for Aalborg.

Længere ture

I det smukke sommervejr er det også en oplagt mulighed at cykle på en længere tur mod øst til Bisnap Strand ved Hals eller mod vest til Nibe Camping Sølyst og tage en dukkert i poolen. På de lidt køligere dage i foråret og efteråret kan det anbefales at besøge Nibe Bryghus eller et af de mange kunstværksteder i Hals og Hou.

Dansk oprindelse

Den danske virksomhed Donkey Republic er ikke kun at finde i Aalborg, men faktisk i hele Danmark – ja endda i det meste af Europa. Firmaet blev startet med en ide om cykeldelingsordning i København og er altså nu blevet til en stor forretning for den unge gruppe mennesker, der står bag konceptet.

Læs mere om Donkey Republic (på engelsk)...

Adresse

9000 Aalborg

Facilities

Almindelige cykler

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af: