Dizzy Mizz Lizzy

Nu kan du glæde dig til rock legenderne Dizzy Mizz Lizzy der starter deres Danmarksturné i Aalborg den 4. april. Den populære trio spiller både deres klassiske numre men også sange fra deres nye album.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de udgav deres første album med nye sange i godt 20 år i 2016. Siden har trioen forsat med at præsentere albums, og i år er de så klar med deres nyeste album der udsendes i foråret 2020.

”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

”Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade,” afslører Tim Christensen

Aalborg får den 11. december lov til at være den første stop på Dizzy Mizz Lizzys Danmarksturné, så nu kan du opleve en af Danmarks bedste rock bands live på Aalborg Kongres & Kultur Center.

Læs mere om Dizzy Mizz Lizzy i Aalborg Kongres & Kultur Center i Aalborg…