Cykelruten Limfjorden

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals
Aktiviteter
Turforslag
Oplev de smukke landskaber på den jyske østkyst på cykel. Her kan du vælge mellem flere forskellige ruter, der alle tager dig rundt mellem fantastisk natur og historiske lokaliteter.  
Adresse

Hals

9370 Hals

Kontakt

E-mail:hals@visitaalborg.com

Telefon:99 31 75 30

Cykelrute mellem Hals og Hou ad Nordsøstien
For dig der elsker at være aktiv og samtidig få en på opleveren, kan det varmt anbefales at stævne ud fra Hals på en af de mange gode cykelruter, der starter i byen. Prøv for eksempel ruten Hals-Hou på 22 kilometer, der fører dig ud i Hals Mose. Herefter drejer den ind til Nordsøstien, der løber bag Bisnap strands klitter. Hvis denne rute af Nordsøstien bliver for vanskelig, kan man vælge at cykle af Strandvejens cykelsti.

Cykeltur langs Limfjordens bredder
Eller prøv at cykle mod Gaaser ad Sønderskovvej. Denne rute følger Limfjordens forløb og tager dig igennem skovarealer, åbne marker og plantager. Her er der gode muligheder for at støde ind i det lokale dyreliv, eller for at spise den medbragte madpakke ved Limfjordens bredder.

Østkysten Naturguide med lokale cykelruter
I Østkysten Naturguide finder du flere lokale cykelruter og brochuren kan ses her, eller fås fysisk hos TuristService på Hals Bibliotek.

Cykeludlejning hos på Aalborg Kyst
På Aalborg Kyst kan du leje cykler i Hals hos: 
Hals AutocyklerNetferie Cykeludlejning 

Adresse

Hals

9370 Hals

Facilities

Cykelture

Vandreture

For hele familien

Naturoplevelser

Kultur og historie

Fred og fordybelse  

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af