Cold Hawaii Surfcamp i Klitmøller

Foto: Thy Turistforening
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Her er en mulighed for at lære at surfe.
Adresse

Ørhagevej 151, Klitmøller

7700 Thisted

Kontakt

Telefon:+45 29 10 88 73

Mobil:+45 28 14 77 99

Din surf familie, Mor og Vahine, vil tage godt i mod dig på Cold Hawaii Surf Camp. Vi vil surfe og dele vores mangeårige erfaring og kærlighed til havet med dig.

Placeret i Klitmøller, Thy, kun 150 meter fra stranden. Cold Hawaii Surf Camp tilbyder den ultimative ekstreme følelse, også selvom du kun er vant til at surfe på internettet. Ligegyldigt hvor gammel du er, så er det her imellem bølgerne, at du lærer en helt ny verden at kende, og får dit livs oplevelse!

Klitmøller by er kendt for at være en af de bedste surf steder uanset niveau. Med byens fantastiske kystlinje kombineret med vores verdenserfaring, professionelle crew og lokale kendskab, garanterer vi dig en surf oplevelse i verdensklasse.

Om det er med din familie, dit arbejde, din kæreste, dine venner eller bare dig, så er det her stedet, hvor du glemmer din hverdag, møder nye mennesker og får øjnene op for den rene frihed, det er at ride bølger.

Venligst benyt vores webformular for booking.

Cold Hawaii Surf Camp tilbyder også særlige muligheder for team building, fødselsdage, lejr ture osv. Overrask dine venner og familie med en uforglemmelig oplevelse.For nærmere information ring til os eller skriv
Adresse

Ørhagevej 151, Klitmøller

7700 Thisted

Åbningstider

01 Apr 13 / 01 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Thy