Byvandringer med Nordjyllands Historiske Museum

Foto: Nordjyllands Historiske Museum
Begivenheder
Begivenheder
Nordjyllands Historiske Museum er igen klar til at invitere dig udenfor og med på en hyggelig gåtur rundt i Aalborg og omegn. Her kan du se frem til ture indenfor forskellige temaer samt engageret guider.
Adresse

Algade 48

9000 Aalborg

Website

nordmus.dk

Er du klar på at høre bloddrypende historier om Aalborg by, er du måske mere interesseret i byens historie under besættelsen, eller har du altid gået og drømt om at høre om de festlige tider tilbage i de gode gamle dage, så skal du tjekke byvandringer med Aalborg Historiske Museum ud – For lige præcis dette kan du opleve og meget mere.

Henover sommeren inviteret Nordjyllands Historiske Museum nemlig på forskellige byvandringer, hvor du som lokal kan opsøge ny viden om din hjemby, eller hvor du som første gangs besøgende kan blive introduceret til byen på en anderledes måde. En ting er i hvert fald sikker – guiderne vil gøre sit for, at du går hjem med spændende historier om den gamle by.

Rundt om Aalborg

Foruden byvandringer i Aalborg byder Nordjyllands Historiske Museum også på byvandringer lige på den anden side af fjorden, til handelsbyen Hadsund samt industribyen Hobro. Så det eneste du skal gøre herfra, er blot at tage familien eller vennerne under armen, bestille en billet, tage det gode fodtøj på og så ellers bare komme afsted.

Læs mere om Byvandringer med Nordjyllands Historiske Museum…

Adresse

Algade 48

9000 Aalborg

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af