Budget - Nørresundby

Foto: VisitAalborg
Transport
Bil- og busudlejere
Har du brug for en bil under dit ophold i Aalborg, så udlejer Budget forskellige former for personbiler, minibusser og varevogne i en kort eller længere periode, og med det ekstraudstyr du har brug for.  
Adresse

C/O Vilsen Biler

9400 Nørresundby

Kontakt

Telefon:70 24 77 40

Mobil:33 55 05 00

Website

budget.dk

Med Budget Biludlejning er der rig mulighed for at finde lige præcis den bil, der skal køre dig rundt i det ganske land. Her er der nemlig masser af forskellige bilmærker, størrelser, priser og komfortniveauer at vælge i mellem og derfor noget for enhver smag. Du kan desuden tilkøbe ekstra udstyr og aftaler, såsom ekstra chauffør, barnesæde og mobil wi-fi og vælge om bilen skal afleveres samme sted, eller om det skal være en envejsleje.

Når bilen er booket, er der mange muligheder for skønne oplevelser rundt i hele Nordjylland – og én af dem, er en tur langs den smukke Østkyst. Her kan du se frem til stribevis af oplevelsesmuligheder til lands og til vands. Du kan f.eks. nyde en færgetur med Hals-Egense færgen, finde aktiviteter på vandet hos Lodsens Datter i Hals eller ta' en gåtur i den vilde natur i Lille Vildmose.   

Rutevejledning til udlejningskontor 

For at komme til Stenholm, kan du tage bus fra Aalborg Busterminal og Lindholm St., hvorfra der går forskellige busser, flere gange i timen. Ønsker du i stedet at gå, er der fra Lindholm St. en 20 minutters gåtur. Budget har desuden også et udlejningskontor i forbindelse med Aalborg Lufthavn.

Læs mere om Budget Biludlejning...

Adresse

C/O Vilsen Biler

9400 Nørresundby

Facilities

Minibusser (8 passagerer)

Personbiler

Stationcars

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af