Bistro V

Foto: VisitAalborg
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Toldbod Plads 2

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:aalborg@v-bistro.dk

Telefon:98 16 40 00

Bistro V tilbyder god mad og drikke til en fornuftig pris. Stemningen er uformel og hyggelig og caféen er centralt beliggende ned til hjertet af Aalborg – nemlig havnefronten. Bistro V skiller sig ud med mad til folket.  

Med sjæl, kant og humor prøver bistroen at lave en harmoni mellem sæsonens goder med deres eget lille twist. Der bliver lavet en ny menu ved hver sæsonstart, som gør de enkelte elementer til heltene i retterne, så som havkat, kål, kartofler, ærter, løg, ost og mange flere.

Når man går ind og ser deres menukort, bliver man overrasket over, hvor meget kogekunst bistroen tilbyder – det er alt lige fra Hot Dogs i ”Gourmet Style”, oksemørbrad m. tilbehør, burger, ”skaldyrskassen”, Fish and Chips, pasta og meget, meget mere. Nok til at få ens mund til at løbe i vand.    

Above and beyond

På Bistro V´s egen facebookside vrimler det med liv og gode tilbud. Man kan se, at bistroen satser på, at deres kunder skal få noget godt at spise til en favorabel pris. Take Away tapas, brunchtilbud eller hvordan man anretter den nytårsmenu, som man har bestilt hos bistroen, alt dette kan man snuble over på deres hjemmeside

Alt i alt tilbyder Bistro V ”comfort food” med stort C, maden er tilberedt fra bunden, og kan nydes sammen med en dejlig kold specialøl. De fleste retter kan fås på en kombinationsmenu, hvor man vælger 3 retter til en fastlagt pris. Retterne kan nydes sammen med en vin fra det overskuelige vinkort eller en af de mangfoldige drinks.

#bistrov #weloveaalborg

Læs mere om Bistro V i Aalborg...

Adresse

Toldbod Plads 2

9000 Aalborg

Facilities

Hovedret: < DKK 150

Hovedret: DKK 150 - 250

Vegetar

Dansk

Fransk

Fisk og skaldyr

Brunch

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af: