Bed & Breakfast på Øster Vaaen ved Sindal

Foto: Turismeudvikling Hjørring
Overnatning
Bed & Breakfast
Velkommen til Øster Vaaen Bed and Breakfast og Bondegårdsferie ved Sindal. Hold ferie på vores hyggelige gård, der ligger meget centralt midt i Toppen af Danmark.
Adresse

Jerupvej 281

9870 Sindal

Kontakt

E-mail:ostervaaen@gmail.com

Telefon:21799865

Nu kan vi også tilbyde nye værelser med eget bad og thekøkken. Øster Vaaen er en 4 længet gård bygget i 1939 og 1940, vi har de sidste 14 år, haft den glæde, at dele vores omgivelser med gæster fra det meste af verden. Vi har overnattende gæster hele året rundt. Hele toppen af Danmark byder på oplevelser året rundt.

Vi har mange kæledyr, bl.a. kaniner, marsvin, gæs, katte og hesten, samt 1 gravhund til stor glæde for børn og voksne. Vi driver maskinstation fra gården, så man har mulighed for at se traktorer og maskiner. Skal du/i videre på ferie er der ca. en halv times kørsel til færgerne til Norge, Sverige og Læsø.

Vi har trådløst internet, som I naturligvis kan benytte. Har du dit eget kæledyr med, vil vi gerne vide det på forhånd. Ønsker I, at holde ferie her, er det en god ide at bestille i god tid. Men I er selvfølgelig også velkommen til at tage chancen.

Vi glæder os til at se jer - på gensyn!

Adresse

Jerupvej 281

9870 Sindal

Facilities

Eget bad

Barneseng

Køkken

Tekøkken

Morgenmad kan købes

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Hjørring