Aalborg Storcenter Indenfor

Aalborg Storcenter

Foto: VisitAalborg
Aktiviteter
Shopping
Tag til Aalborg Storcenter, hvor man kan finde et væld af specialforretninger og cafeer samlet under et tag. Her kan man ligeledes besøge landets største Bilka. Storcenteret er beliggende i Skalborg.
Adresse

Hobrovej 452

9200 Aalborg SV

Kontakt

E-mail:info@astc.dk

Telefon:98 18 23 10

Website

astc.dk

Aalborg Storcenter i Skalborg har 75 specialforretninger og cafeer samlet under ét tag, og 2000 gratis parkeringspladser lige uden for. Derudover finder du i storcenteret også landets største Bilka.

Aalborg Storcenter byder på butikker for enhver smag. Du kan shoppe amok i de mange tøj-, sko- og accessories-butikker, eller nyde en kop kaffe eller en bid brød på de forskellige caféer og spisesteder. Gå på opdagelse i centeret, hvor ekspedienterne står klar til at servicere dig. 

I forbindelse med ferie og højtider er der altid forskellige børnevenlige aktiviteter på programmet i Aalborg Storcenter. Ofte får storcenteret besøg af figurer som Byggemand Bob, Svampebob, Spiderman og mange flere. 

Gavekort

Aalborg Storcenter tilbyder også et gavekort, som kan bruges i de fleste butikker, herunder også Bilka. Således er det nemt at finde den perfekte gave til ham eller hende, du holder af. På centrets hjemmeside kan du købe gavekortet og tjekke saldoen.

Læs mere om Aalborg Storcenter...

Adresse

Hobrovej 452

9200 Aalborg SV

Åbningstider

01 Jan 17 / 31 Dec 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag

10:00 - 19:00

LørdagSøndag

10:00 - 16:00

Åbningstider i Aalborg Storcenter

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af