VisitNordjylland

20 km vandretur i Rebild Bakker og Rold Skov med Østjysk Outdoor

Lørdag d. 5. juni 2021 kl. 9.00 til 17.00

Tag med på tur, når Østjysk Outdoor tager til Rebild bakker.

Turen går til Rold Skov, et morænelandskab med smuk natur, bølgende bakker og store variation i plantearter. På denne tur, har du mulighed for at opleve meget mere end blot Rebild Bakker, for Rold Skov og området omkring, rummer på så meget mere.

På denne enestående tur får du mulighed for at opleve både lille blåkilde og store blåkilde, 2 enestående naturfænomener som udspiller sig lige i Rold Skov. Særligt store blåkilde er et fantastisk syn, med det helt blå klare vand, og fornemmelsen af at vandet koger på bunden.

Halvvejs på turen på turen, har vi sørget for en lækker frokost. Vi nyder pausen og frokost midt i skoven. Herefter vi går videre på den sidste del af ruten.

Turen er på 20 km i blandet terræn, og den kommer til at tage cirka 8 timer inklusive pauser. Noget af turen er kuperet, mens andre strækninger er mere flade. Generelt er turen meget varierende, og det er virkelig en oplevelse at se et stykke af Danmark på den måde.

Mødested: P-pladsen, Rebildvej 25, 9520 Skørping

Medbring: lille rygsæk til en trøje, vand og evt. en snacks. Derudover anbefaler vi at du klæder dig på i flere lag, så du undervejs kan justere din påklædning alt efter vejret.

Tilmelding: Nødvendig - tilmelding kan ske her

Tilmelding er først gældende ved køb af billetter - det er ikke nødvendigt at medbringe billetterne fysisk, men man kan blot vise dem på sin telefon.

Turen kan aflyses indtil 48 timer før start hvis der er for få deltagere - Aflysninger sendes på sms til det nummer der er brugt ved bestilling.