Gå til indhold
Sommerhus ved vestkysten

Sommerhuse i Nordjylland

Foto: Daniel B. Andersen

Find det rigtige sommerhus til din ferie i Nordjylland, hvor du har mulighed for netop den ferie, som du drømmer om. Vi har mange skønne sommerhusområder i naturen og tæt på de mange berømte badebyer. 

Sommerhusferie i Nordjylland

Er du til sommerhusferie? I Nordjylland finder du et stort udvalg af sommerhuse eller feriehuse, som passer til netop dine behov. Der findes store sommerhuse, hvor du har plads til både svigermor, børn og børnebørn, feriehuse med pool eller spa, hvor i rigtigt kan slappe af og små, hyggelige sommerhuse med udsigt til havet eller fjordene. Nordjyllands sommerhuse er spredt over hele regionen, hvor de forskellige områder har hver deres seværdigheder, muligheder og oplevelser. Heldigvis er der aldrig langt til oplevelserne og attraktionerne i Nordjylland

Vi har samlet en oversigt til sommerhusferien, så du nemt kan finde sommerhusudlejning i Nordjylland - uanset om sommerhuset skal være stort eller småt, luksus eller simpelt.

Feriecenter i Nordjylland

Ønsker du at leje et feriehus og holde din ferie ved et feriecenter, så har du alt, du skal bruge inden for rækkevidde. Dit sommerhus, skønne aktiviteter, indkøb, naturen osv. 

De moderne nordjyske sommerhuse

Dagens typiske sommerhuse er langt fra tidligere tiders primitive weekendhytter. Selvom naturen og flugten fra byens hektiske liv fortsat trækker i rigtig mange danskere og turister, lægger vi ikke den moderne komfort bag os, år vi drager ud i ferielandet. De moderne sommerhuse kan tilbyde de samme bekvemmeligheder som helårsboligen. Det er ikke længere tilstrækkeligt, at sommerhuset kun er til glæde i sommerhalvåret, derfor er mange huse helårsisoleret og forsynet med gulvvarme og brændeovn. Om du er til påske-, pinse-, sommer-,  efterårs- eller vinterferie så kan du få glæde af de nordjyske sommerhuse hele året rundt.

Ferie med hund

I et sommerhus eller feriehus er der bedre plads, måske endda en indhegnet have eller løbegård. Her generer du ikke andre, som ikke elsker hunde lige så højt som du gør. Tag hundens egne ting med; kurv, tæpper, madskål og eventuelt legetøj. Så føler din hund sig også mere hjemme. Du kan finde et hav af feriehusudlejere i Nordjylland, og de fleste angiver, hvor det er tilladt at holde ferie med hund.

Svinkløv Badehotel
Badehoteller i Nordjylland
Hirtshals fyr
Seværdigheder
Løgstør Havn
Udforsk hyggelige feriebyer
Familie i river rafting i fårup
De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish