VisitNordjylland
Hygge i sommerhus med familien

Sol og Strand

Sol og Strand har sommerhusudlejning i hele Nordjylland. Du kan vælge mellem mange forskellige og attraktive sommerhuse, i nogle af Nordjyllands mest populære ferie- og sommerhusområder. Her finder du, lige det du drømmer om til din næste ferie.

Sol og Strand i Nordjylland

Ferien er et vigtigt afbræk fra hverdagen, dit tempo skal ned, du skal ud og opleve de lokale seværdigheder, og så skal du have slappet af. Hos Sol og Strand får du rammerne til den bedste ferie i Nordjylland, som du kun kan drømme om. I over 40 år har Sol og Strand hjulpet med at finde det perfekte sommerhus eller den perfekte ferielejlighed til weekendturen, sommerferien eller en af de andre vigtige ferier. Hos Sol og Strand bliver du hjulpet til at finde det sommerhushus eller den ferielejlighed, der passer lige til dig, dine behov og feriedrømme.
Du finder et bredt udvalg af private ferieboliger i Nordjyllands mest populære ferieområder. Der er noget til enhver smag, ethvert behov og enhver pengepung. Du finder alt fra billige sommerhuse og luksussommerhuse med swimmingpool og spa, til store sommerhuse med plads til hele familien og små hyggelige sommerhuse, ideelle for par der ønsker ren afslapning i ferien.

 

Din sommerhusudlejer

Sol og Strand er ekspert i sommerhusudlejning, og har stået for udlejning af sommerhuse siden 1979. Lokalkontorerne rundt omkring i Nordjylland står altid klar til hjælpe og vejlede dig til en god ferie. Har du brug for et lokalt tip, eller skulle der være problemer med det lejede sommerhus, kan du altid henvende dig.

Mange af de private feriehuse er børnevenlige og indeholder barnestol, barneseng og udendørslegeredskaber. Ved at vælge et sommerhus i Nordjylland, bliver ferien ekstra vellykket, når I er en familie med små børn. Sommerhusudlejning er for hele familien, og ønsker du at tage hunden med på ferie, finder du nemt et feriehus, hvor hunde er velkomne.

Pige sidder på hegn
familie ved pejs
Seværdigheder
Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
Dyreoplevelser
Elg stikker hovedet frem fra busk i Lille Vildmose
Aktiv ferie i naturen
North Shore Surf Løkken familie
De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland
Familie i river rafting i fårup