VisitNordjylland
Ruths Hotel

Ruths Hotel

Der findes et hotel, hvor to have mødes og hvor det er let at lade sig forkæle. Hotellet hedder Ruths Hotel  og er et historisk badehotel beliggende midt iblandt de ikoniske gule huse i Gammel Skagen og med naturen ventende lige udenfor døren. 

Oplev det kendte Ruths Hotel

Her smelter natur, kultur og historie sammen i en højere enhed, mens gastronomi, service og atmosfære er i en klasse for sig, hvilket til sammen bringer indre ro og tid til hinanden. Slip nysgerrigheden løs på Ruths Hotel, som har gennemgået en udvikling fra et lille pensionat til et 5-stjernet historisk badehotel med plads til eksklusive gourmet oplevelser og forkælelse på højt plan. Ruths Hotel ligger i hjertet af Gl. Skagen omringet af strand og frisk nordjysk luft. Hertil hører gourmetrestaurant og den eksklusive wellness afdeling, så der er rig mulighed for at koble af og nyde tilværelsen. 

Ruths Hotel skaldyr
Ruths Hotel restaurant

Et fantastisk badehotel i Skagen

På Ruths Hotel kan du lade dine smagsløg forkæle, her byder de nemlig på kulinariske oplevelser i første klasse med Ruths Gourmetrestaurant. Udforsk den spændende menu, som er sammensat af Nordjyllands friskeste råvarer, som vil overraske dine smagsløg og give dig eksklusiv forkælelse. Udover Gourmetrestauranten, så giver Ruths Hotel dig et lille stykke af Frankring med Ruths Brasserie, som tilbyder en autentisk fransk stemning, midt i det aller nordligste. Her finder du fransk a la carte menu med klassiske og moderne franske delikatesser. Udforsk anmeldelserne på TripAdvisor af Ruths Gourmet og Ruths Brasserie.

Mere end bare et badehotel

På Ruths Hotel er der også rig mulighed for at koble fornøjelser og arbejde, der er nemlig faciliteter til afholdelse af konferencer, møder og kurser. Tag dine kollegaer under armen og drag nord på til Gl. Skagen, hvor i kan kombinere forkælelse og arbejde i en. Har du en anledning til at fejre noget, så stiller Ruths Hotel også rammerne til rådighed for en unik selskabsoplevelse.

Ruths Hotel wellness
Ruths Hotel suite
Ruths Hotel
Skagen
Udsigt over skagen by
Oplevelser
Østerhurup familie
Romantiske steder i Nordjylland
Løkken Strand
Gastronomi i Nordjylland
Hotel Nor fiskeanretning