VisitNordjylland
Jambo Vesterhav camping - minigolf
Jambo Vesterhav Camping

Jambo Feriepark

Jambo Feriepark er en femstjernet campingplads, som er specielt velegnet til familier med børn i alle aldre. 

Feriegæster vælger Jambo Feriepark ​​​​​​​

”Selv de unge mennesker opfører sig ordentligt her,” fortæller direktør Karsten Egelund, med et smil, når han skal forklare, hvorfor Jambo Feriepark er Danmarks bedste sted at parkere campingvognen.”Vi har ganske enkelt nogle 5-stjernede gæster,” fastslår direktøren og tilføjer, at de glade og rolige familier, der besøger Jambo år efter år, blandt andet kommer på grund af det høje serviceniveau. Hvad enten I besøger købmanden, caféen, isbaren eller legepladsen, er alle medarbejderne glade, imødekommende og ivrige efter at gøre den familieejede Jambo Feriepark til jeres yndlingssted at holde ferie.

Især rengøringen blev fremhævet, da ferieparken i 2012 som den eneste skandinaviske campingplads modtog den tyske campingunion DCC’s fornemme Europa-Preis.

Telt og campingtur

Luksuscamping og lounge

Familiehygge med ludo

Her kan I blandt andet nyde sommeren i en utrolig luksuriøs campingvogn med seks sovepladser, moderne køkken, lækkert badeværelse, fladskærm og et kæmpe fortelt med fast gulv. Der er rigelig plads til ungerne, som kan boltre sig i det helt nye indendørs legeland eller legepladsen, der ikke findes større på nogen anden campingplads i Danmarks. Rutsjebaner, klatrestativ og junglesti er nogle af aktiviteterne til de mindre børn, imens teenagerne kan hygge sig i den lækre lounge.

Men I behøver slet ikke forlade campingpladsen for at have det sjovt. ”Noget af det, som gæsterne ofte fremhæver, er vores to aktivitetsmedarbejdere, Paulo og Johannes, der underholder børnene med rundbold, skattejagt eller fodbold.”, fortæller Karsten Egelund og tilføjer, at mange familier kommer igen flere år i træk netop på grund af de to engagerede legeonkler, der nærmest er blevet en institution på stedet.

Jambo betyder hej

Desuden kan hele familien prøve Danmarks største minigolfbane, der har afrikansk tema, hvor man blandt andet skal bestige Kilimanjaro med golfbolden. ”Det rigtige Kilimanjaro er 5895 meter højt – vores er 5895 millimeter.”, griner Karsten Egelund, der overtog stedet for snart 20 år siden efter grundlæggeren fra Tanzania.

Sammen med familien har Karsten løftet Jambo Feriepark til at være en 5-stjernet campingplads, men det oprindelige afrikanskklingende navn hænger ved med vilje, forklarer direktøren. ”Jambo betyder ’hej’ på swahili, fordi alle vi, der arbejder her, går meget op i at være gæstfrie og imødekommende. Det er sådan, man får 5-stjernede gæster!

Jambo Feriepark - Golf elefanter
Jambo Feriepark

Kontakt

Jambo Feriepark
Solvejen 60 
9493 Saltum
Tlf. nr: +45 98 88 16 66
www.jambo.dk