Hotel Fårup

Hoteller i Nordjylland

Foto: Hotel Fårup

Oplev nogle af de skønneste hoteller i Nordjylland, her findes tid og plads til hinanden. Overnat i naturskønne omgivelser eller i en af de mange charmerende byer.

Ta' på et hotelophold

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er beliggende kun 300 meter fra Kattegat i den nordlige udkant af den idylliske købstad, Sæby.

Hotel Fårup

Hotel Fårup ligger midt i Fårup Sommerland og er et vaskeægte 4-stjernet familiehotel, hvor skovtemaet er trukket med ind på værelserne. Alle værelser...

Hotel Løkken Strand

Bo i en af Løkkens ældste og velbevarede bygninger.  Hotel Løkken Strand er opført i en tidligere skole fra 1926 .  Hotellet ligger 250 m. fra Danmar...

HimmerLand

Lige midt I Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger HimmerLand (det der indtil for nylig hed Himmerland Golf & Spa Resort). H...

Se alt

I Nordjylland findes hoteller for store som små, slip dit indre legebarn løs på et af de mange hoteller, hvor børnene er i centrum. Træk stikket og mærk hvordan roen sænker sig og indbyder til forkælelse på et af de mange hoteller med wellness og forkælelse. 

Andre overnatningsmuligheder

Badehoteller i Nordjylland

Oplev en storslået natur, og nyd udsigten over de store bølger på havet. På badehotellerne i Nordjylland kan du overnatte i hyggelige omgivelser midt på stranden, hvor der venter dig autentiske oplevelser med historie og charme.

Kroferie i Nordjylland

Kroferie i Nordjylland indbyder til hyggelige stunder, hvor du kommer tæt på Nordjylland. På et kroophold kan du læne dig tilbage og lade dine smagsløg forkæle imens du mærker, hvordan tradition og charme er i højsæde.

Se alt