VisitNordjylland
Sommerhus ved Rødhus

Feriepartner

Hvor går din næste ferie hen? Hos Feriepartner kan du leje skønne sommerhuse og ferieboliger i hele Nordjylland. Vælg mellem mange forskellige sommerhuse, og find det, du drømmer om i de mest attraktive ferieområder i Nordjylland. 

Lej et sommerhus til hele familien i Nordjylland

Tag hele familien med på en oplevelsesrig og mindeværdig ferie i et af Feriepartners mange sommerhuse og feriehuse. Du kan finde en lang række forskellige muligheder og typer af sommerhuse, så du kan frit vælge netop dét, som bedst opfylder dine ønsker og feriedrømme.

Det behøver ikke nødvendigvis være sommerferien, du tilbringer i et sommerhus. Du kan leje sommer- og feriehuse til de lange ferier, forlængede weekender og til skoleferierne. Du kan frit vælge en feriebolig, alt efter hvilken sæson du ønsker at holde ferie i. Hos Feriepartner finder du med garanti et sommerhus, der passer præcis til dine behov. 

Din Feriepartner i Nordjylland

Hold din ferie i Danmark og få en masse oplevelser og skønne ferieminder med hele familien. Danmark er noget helt særligt, og især de nordjyske sommerhusområder byder på flotte naturoplevelser, seværdigheder og attraktioner hele året rundt. Du kommer til at være omgivet af smuk natur, hav, strand og spændende oplevelser, alt sammen inden for kort rækkevidde. Dét er mere end bare ferie i Danmark.

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale feriehusbureauer. Du finder Feriepartner i hele Nordjylland – langs vestkysten, østkysten, på øerne og ved fjordene. De lokale bureauer hjælper dig med vejledning og gode råd til ferien rundt i sommerlandet - de kender de bedste strande og de mange spændende seværdigheder og oplevelser i lokalområdet. Du kan vælge lige det område, der passer bedst til dig og din ferie. 

Pige i en seng
Familie hygger sig i sommerhus

Find din lokale Feriepartner

Hvor drømmer du om at holde din ferie? I hele Nordjylland finder du skønne sommerhusområder, hvor der er plads til hygge, sjov og leg. Du har altid mulighed for at udforske strandene, havet og den skønne lokale natur.

Liste
Kort
Oplevelser
Østerhurup familie
Seværdigheder
Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland
Familie i river rafting i fårup
Aktiv ferie i naturen
North Shore Surf Løkken familie