Gå til indhold
Skallerup Seaside Resort familie bowling

Feriecentrene i Nordjylland

Foto: Skallerup Seaside Resort

Vil du bruge din ferie i et feriecenter? Så er du sikker på ikke at komme til at kede dig. Her er oplevelser og aktiviteter for hele familien. Fælles for Nordjyllands feriecentre er, at du er sikker på oplevelser i høj kvalitet med masser af muligheder for at være tæt på naturen. 

Oplev Nordjyllands feriecentre

Drømmer du om at holde ferien ved et af de nordjyske feriecentre, så har du alt det ferien skal indeholde inden for din rækkevidde. Du finder feriebolig ligger oftest i et område med spændende aktiviteter, gode indkøbsmuligheder og midt i naturen. I feriecentrene har du mulighed for at samle hele familien på tværs af generation, for her er sjov og leg for alle aldre. Om du er til vandland, bowling, kreative aktiviteter eller lignende, så finder du det i feriecentrene. 

Du kan finde lige den overnatningsmulighed du har brug for om det er et stort luksuriøst sommerhus til hele familien, et mindre feriehus til dig og din partner, en hytte eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange og et ophold i et af Nordjyllands feriecentre er en god base for familiens næste ferieeventyr. Hvad drømmer du om?

Sommerhus ved vestkysten
Sommerhuse i Nordjylland
Elefant i Aalborg Zoo
Nordjyllands bedste attraktioner for børn
North Shore Surf Løkken familie
Aktiv ferie i naturen
Elg stikker hovedet frem fra busk i Lille Vildmose
Dyreoplevelser

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish