Camping 1

Camping i Nordjylland

Foto: ukendt

Nyd samværet med en ferie på en nordjysk campingplads. Her findes aktiviteter i særklasse og natur som du sjældent har oplevet.

Camping giver rig mulighed for en impulsiv ferie, og Nordjylland er populær som campingdestination. Området er spækket med campingpladser af forskellig slags, og de fleste ligger tæt på attraktionerne og midt i den skønne, skønne natur. Du har rigtig mange pladser at vælge imellem i Nordjylland - også naturlejerpladser, hvis du vil tæt på naturen. Campingferie et par dage ved vandet, inde i landet eller tæt på en storby - du bestemmer!

 

Udforsk campingpladser i Nordjylland

Jambo Feriepark

Jambo Feriepark er en femstjernet campingplads, som er specielt velegnet til familier med børn i alle aldre.

Øster Hurup Camping

Øster Hurup Camping ligger midt i Øster Hurup by ved en af Østkystens bedste badestrande 15 km. øst for Hadsund . Pladsen ligger kun 150 m fra den rene og børnevenlige sandstrand, hvor der også er mulighed for at surfe eller fiske. Stranden ved Øster Hurup er desuden en af Østkyst...

Safari Camping

Rolig familieplads i naturskønne omgivelser. Fra Safari Camping er der direkte adgang til Nationalparken Rebild Bakker   og Rold Skov . Der er kun 5 km til badesøen Madum Sø  og et par kilometer gennem skoven til Store Økssø . Rebild Bakker området indbyder til aktiviteter som vand...

Se alt

Mange danske campingpladser tilbyder forskellige aktiviteter, så du kan krydre campingferien med spændende og sjove oplevelser, blandt andet cykelferie, dyr på pladsen, vandsport, golf, lystfiskeri, wellness og vandring. I kan også campere i egentlige feriecentre, hvor I er tæt på det hele. Her behøver I end ikke bekymre jer om vejret, for der er både indendørs og udendørs aktiviteter mindre end et stenkast væk. Oftest finder børnene også nye legekammerater, fordi camping er indbegrebet af fællesskab og hygge.Desuden kan man på de fleste campingpladser i Nordjylland leje campingvogne – nogle steder endog luksusvogne med alt tænkeligt udstyr – ligesom der er campinghytter til rådighed. Glem alt om tidligere tiders udslidte og utætte hytter af krydsfinér; de fleste campinghytter i dag er egentlig at sammenligne med små feriehuse.

 

Nordjylland giver dig mulighed for at komme tæt på naturen og få helt enestående oplevelser

Campingsæsonen er ikke kun begrænset til sommerhalvåret. Mange pladser holder nemlig åbent hele året - nogle dog kun mod tilmelding forud for opholdet. I Danmark har vi ingen "allemandsret", og du må derfor ikke campere uden for de officielle campingpladser. Det gælder også for de danske strande. Langtidsparkering af campingkøretøjer er kun tilladt på specielt indrettede pladser. Til gengæld kan du overnatte på Danmarks mere end 900 telt- og naturlejrpladser, hvor du enten kan campere gratis eller for et meget beskedent beløb. Her er det tilladt at slå telt op, men hverken biler, campingvogne, autocampers, motorcykler eller knallerter har adgang til pladserne, og heller ikke motoriserede både.

Campingpasset

For at få adgang til de klassificerede danske campingpladser skal du have et gyldigt campingpas, kaldet Camping Key Europe. Passet er det internationale pas for campister, som giver dig lov til at bo på en klassificeret campingplads, det er et samarbejde mellem campingorganisationerne i Norge, Sverige, Finland, forbrugerorganisationerne ANWB fra Holland og ADAC fra Tyskland samt Campingrådet.

Camping Key Europe
Campingpasset gør det nemmere for dig som campist, da langt de fleste i Europa vil have det samme campingpas og det derfor fungerer som gyldig identifikation for dig og din husstand i alle lande i Europa. Der er også knyttet en forsikring til campingpasset. Dertil giver campingpasset også en masse rabatter og tilbud både lokalt, men også internationalt. Der findes også en app, My Camping Key som indeholder flere funktioner, der gør jeres campingtur lettere.