Strandhotellet i Blokhus
Strandhotellet Blokhus

Badehoteller i Nordjylland

Oplev en storslået natur, og nyd udsigten over de store bølger på havet. På badehotellerne i Nordjylland kan du overnatte i hyggelige omgivelser midt på stranden, hvor der venter dig autentiske oplevelser med historie og charme.

udsigt til stranden med nogle som er på vej i vandet
Svinkløv Badehotel

Nordjylland er landet, hvor du finder nogle af de smukkeste naturområder og hvor TV 2's tv-serie Badehotellet udspiller sig. Badehotellerne her er i en klasse for sig. Lad dig rive med og mærk historien, mens du kobler af i rolige omgivelser. På de skønne badehoteller kan du trygt læne dig tilbage og lade dine smagsløg forkæle. Her kan du komme i såkaldt pension, hvor du spiser nogle eller alle måltider på hotellet. Når dørene slås op til de forrygende spisesale, er der virkelig grund til at glæde sig, for her i Nordjylland er råvarerne altid friske - og hvis du er heldig regerer nogle af landets bedste kokke i køkkenregionerne. Der er rig mulighed for at komme hjem med en del flere kulinariske oplevelser efter et besøg på et af Nordjyllands badehoteller. 

Her på de skønne badehoteller findes tid til fordybelse og tid til at værne om hinanden eller sig selv. Tag på opdagelse i den smukke natur, udforsk omegnen og dens attraktioner eller pak en picnickurv og se solnedgangen på en af de dejlige strande. Her er alle muligheder for at komme hjem med fornyet energi for på mange af hotellerne er der forrygende muligheder for et væld af forkælelse og velvære.

Tid til fordybelse

Villa Vest Badehotel Lønstrup
Lønstrup