Overnatning i Nordjylland - kroer, hoteller, campingpladser mv. | VisitNordjylland

Overnatning i Nordjylland

Find tid til hinanden nord for det I kender. Sov side om side med naturen og nyd de rolige omgivelser i Nordjylland. Alle kan have brug for at trække sig tilbage og nyde stilheden en gang imellem. I Nordjylland bestemmer I selv, hvilket tempo dagene skal nydes i. Slap af i et hyggeligt sommerhus, eller lad dig servicere på de fantastiske badehoteller (ligesom de gør i TV2's Badehotellet). Vi har også et væld af skønne kroer, hoteller og campingpladser, hvor standarden er i topklasse.

Læs mere om Nordjyllands overnatningsmuligheder og find yderligere inspiration herunder:

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

Sommerhuse

Ferie i sommerhus er nok noget nær det tætteste, du kommer på at bo ”privat“, og derfor ligger de fleste sommerhuse også i smukke omgivelser.

Forkælelse i Nordjylland

Bliv forkælet med 100% ro i en af de mange wellness-huler i Nordjylland. Træk stikket ud og lad op til hverdagen.

Romantiske steder i Nordjylland

Få gode tips til romantiske oplevelser i rolige omgivelser. Der er garanti for en dejlig ferie, hvor i dyrker tosomheden og kærligheden til hinanden.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.