Gå til indhold
Par ude at vandre på Mors

Vandreture i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

Naturen i Nordjylland er helt fantastisk, hvilket også afspejles i de mange vandreruter og udsigtspunkter, der findes i det nordjyske. Så har du brug for en pause fra hverdagen og lyst til at udfordre dig selv? Så find den gåtur, der passer bedst til dig!

I Nordjylland finder du mange forskellige typer af vandreruter. Der er både ruter til den garvede, men også ruter til dem der bare gerne vil have noget frisk luft, et par kilometer i benene og nye oplevelser. Naturen i Nordjylland er meget varieret, hvilket betyder at du på en tur ofte har mulighed for at opleve forskelligt natur som skov, kyst, sø eller mose. Der er uendelige muligheder! 

Også for børnene kan en vandretur blive spændende og give mulighed for megen hygge og herlig leg. Gør gerne turen ekstra hyggelig med bål og snobrødsbagning og en lille historiefortælling på én af de mange bålpladser. Har du mod på det, så er det hyggeligt at overnatte på en af de mange shelterpladser undervejs. 

Premium vandreruter i Nordjylland

Vandring i fosdalen

Premium vandreruter

Foto: Flying October

Enestående vandreruter i Nordjylland

Den nordjyske natur er enestående. Landskabet er præget af istidens kræfter og historie, det giver en vældig variation af kyster, bakker, dale og naturområder, som er fantastiske gode til vandreture. Du kan her få inspiration og en guide til nogle af de enestående vandreruter i Nordjylland.

Vandring i Thy

Nordjyske vandreruter

Foto: Flying October

5 skønne vandreområder i Nordjylland

Du kan finde mange forskellige og skønne vandreområder i det nordjyske. Skal du på vandreferie, en lang vandretur eller en længere gåtur, så ligger mulighederne for dine fødder i Nordjylland.   

Liste
Kort

Vandreruter langs Nordvestkysten

Find din inspiration til vandreruter langs den Nordvestkysten. Området rummer Vesterhavets brusen og de brede forførende sandstrande. Det er her du finder de åbne hedevidder, dybe skovområder og lange strand passager.

Gåtur skagen strand
Foto: Fotograferne Vesterbro

Vandreruter ved den nordjyske østkyst

Østkysten kan berige dig med en masse fantastiske oplevelser i den skønne natur, langs fjorden og ved havet, og det er derfor et oplagt mål for en aktiv ferie. 

Mariagerfjord - Kongsdal Havn
Foto: Rasmus Christiansen

Vandreruter i Himmerland

Naturen i Himmerland er helt perfekt, hvis du gerne vil på vandreferie. Foruden en masse oplevelser og seværdigheder, er der i Himmerland rigtig mange forskellige vandreruter, der venter på dig! 

Dreng løber i Rebild Bakker
Foto: Mette Johnsen

Vandreruter i Rebild

Oplev de mest spændende Vandreruter i Rebild. Her kommer du til at opleve høje bakker, dybe dale, kilder og fantastisk varieret skov. Gør dig klar til hyggelige slentreture, lange friske traveture, eller sågar til hele vandreferier.

Læs mere
Vandring på Mors
Foto: Mette Johnsen

Vandreruter på Mors

Hvis du gerne opleve naturen på tætteste hold, er der en masse fantastiske naturområder på Mors og ved Limfjorden som alle kan opleves til fods. Vi har samlet nogle af de bedste og smukkeste naturstier og vandreruter på Mors.

Læs mere

#VisitNordjylland

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish