VisitNordjylland
Par ude at vandre på Mors

Vandreture i Nordjylland

Naturen i Nordjylland er helt fantastisk, hvilket også afspejles i de mange vandreruter og udsigtspunkter, der findes i det nordjyske. Så har du brug for en pause fra hverdagen og lyst til at udfordre dig selv? Så find den gåtur, der passer bedst til dig!

I Nordjylland finder du mange forskellige typer af vandreruter. Der er både ruter til den garvede, men også ruter til dem der bare gerne vil have noget frisk luft, et par kilometer i benene og nye oplevelser. Naturen i Nordjylland er meget varieret, hvilket betyder at du på en tur ofte har mulighed for at opleve forskelligt natur som skov, kyst, sø eller mose. Der er uendelige muligheder! 

Også for børnene kan en vandretur blive spændende og give mulighed for megen hygge og herlig leg. Gør gerne turen ekstra hyggelig med bål og snobrødsbagning og en lille historiefortælling på én af de mange bålpladser. Har du mod på det, så er det hyggeligt at overnatte på en af de mange shelterpladser undervejs. 

Premium vandreruter i Nordjylland

Enestående vandreruter i Nordjylland

Den nordjyske natur er enestående. Landskabet er præget af istidens kræfter og historie, det giver en vældig variation af kyster, bakker, dale og naturområder, som er fantastiske gode til vandreture. Du kan her få inspiration og en guide til nogle af de enestående vandreruter i Nordjylland.

5 skønne vandreområder i Nordjylland

Du kan finde mange forskellige og skønne vandreområder i det nordjyske. Skal du på vandreferie, en lang vandretur eller en længere gåtur, så ligger mulighederne for dine fødder i Nordjylland.   

#VisitNordjylland