Aalborg torv

Byferie i Nordjylland

Restaurant Løkken Badehotel

I Nordjylland ...

findes byer i særklasse, her kan du forkæle dine smagsløg med gastronomiske oplevelser, som du sjældent glemmer. Gå på opdagelse i en svunden tid eller udforske dine kreative side med kunst og kultur. 

Byens mange muligheder

Byerne her byder på forkælelse og aktiviteter i en klasse for sig, udforsk de mange hyggelige gader og stræder eller tag på en shoppetur og nyd en kop kaffe i solen på en af de mange hyggelige caféer. Når dagen er omme kan du sove godt i Nordjylland.

Gastronomi i Nordjylland

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Læs mere om den fantastiske gastronomi, som Nordjylland byder på og gå på opdagelse i Nordjyllands bedste restauranter. Velbekomme!

Shopping

I Nordjylland er der rig mulighed for at få stillet shoppetrængen, om du søger finurlig brugskunst, lækkert modetøj eller specialiteter, så er der noget for dig. Tag en tur gennem de hyggelige gågader, som byder på specialbutikker eller hvil benene med en kop kaffe i solen.

Overnatning

Sov side om side med naturen og nyd de rolige omgivelser i Nordjylland. Alle kan have brug for at trække sig tilbage og nyde stilheden en gang imellem. I Nordjylland bestemmer I selv, hvilket tempo dagene skal nydes i. Find inspiration til overnatninger i Nordjylland herunder.

Kunst og kultur

I Nordjylland kan du udforske kunst og kultur. Her findes lærerige oplevelser for store som små. Der findes mange smukke kunstskatte som Skagensmalerne på Skagens Museum, internationale kunstnere på Kunsten, verdensberømt arkitektur ved Utzon Center og lokale gallerier.

Nordjyske museer

Arkitektur i Nordjylland

Se alt

Tilbage i tiden

Mærk historiens vingesus i Nordjylland med en tur tilbage i tiden. Udforsk de forskellige muligheder, som byerne byder på. 

Det historiske Nordjylland

Oplev historien i Nordjylland, hvor du kan lade rive dig med. Her findes skjulte skatte, som bare venter på at blive udforsket.

Klostre og kirker

Besøg Nordjyllands klostre, kirker samt slotte og herregårde, som alle er med til at fortælle en lang og spændende Nordjyllandshistorie.

Historiske bydele

Nordjylland byder på alt fra klassisk til moderne byggestil. Oplev Skagens gule huse, de hyggelige brostensgader med bindingsværk i Sæby og Mariager ved Mariager Fjord eller de helt specielle tanghuse på Læsø.