Surfing i Løkken

Udendørsaktiviteter for børn

Foto: Niclas Jessen

Nordjylland er hele året rundt fyldt med spændende udendørsaktiviteter for hele familien, både i naturen og i Nordjyllands hyggelige byer. Nordjylland er kendt for sine unikke naturoplevelser, hvor hele familien kan være med - udforsk mulighederne.

Ud i naturen

Kom ud i naturen og udforsk nogle af de skønne legepladser eller spring ud i bølgen enten i Cold Hawaii eller ved Løkken North Shore

Røverknolden

Hvor kan du spille på en snegl eller trampe på et stort træklaver? Kravle ind i grævlingens hule, op i edderkoppens spind og ned igen til bålet, hvor pølser og snobrød venter?

Geocaching i Nordjylland

Geocaching er den perfekte fritidsfornøjelse for familier, der gerne vil have frisk luft og en aktiv oplevelse i det fri. En geocaching-tur med familien kan for eksempel blive en hyggelig skovtur med den ekstra dimension, at I skal gemme eller finde en skat i skoven.

Rav - gudernes tårer

Kært barn har mange navne. Det kaldes også ”Danmarks guld”, og det er en helt særegen oplevelse at gå i brændingen og lede efter det. Det er selvfølgelig rav, der er tale om, som reelt er harpiks fra ravfyr, som er 30-50 millioner år gammelt.

Surfing i Nordjylland

I Nordjylland er der rig mulighed for, at prøve kræfter med surfing for her er mulighederne mange, uanset om du er nybegynder eller en rutineret surfer.

Cykelruter i Nordjylland

Nordjylland er ideel til en ferie eller en dagsudflugt på cykel. Her findes både ruter til en stille og rolig tur i naturskønne områder, men også til de mere rutinerede kører, der foretrækker mere udfordrende ruter ved stranden eller i skoven.

Fårup Sommerland

Foto: Fårup Sommerland

Kom tæt på dyrene

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret ligger midt i Lille Vildmose , som er et sandt paradis for naturelskere og historisk interesserede - Nordvesteuropas største lavlandshøjmose med elge, kronhjorte, kongeørne og andre dyr i den vilde natur.

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Ridecenter - Skallerup Seaside Resort

Hos Ridecenter, Skallerup Seaside Resort findes der et stort udvalg af rideture hele året for både børn og voksne.

Se alt

Aktiviteter for hele familien

Hvad end i besøger Nordjylland om foråret, sommeren, efteråret eller om vinteren, findes der aktiviteter for enhver.

Bolcheriet® i Løkken

Kig indenfor i den søde verden af lækre bolcher! Følg med og oplev, når de dygtige bolchekogere viser processen fra flydende masse til færdigt bolche.

Røverknolden Legeplads

EVENTYR, MUSIK OG SANSER PÅ RØVERKNOLDEN På Røverknolden kan du opleve rigtig mange sjove ting: Prøv Røverknoldens legeplads. Gå på opdagelse i de...

Landal Rønbjerg Feriepark

Hold jeres ferie i Vesthimmerland lige ud til Limfjorden hos ferieparken Landal Rønbjerg - beliggende i de smukke omgivelser, der kendetegner Limfjord...

Se alt