Surfing i Løkken

Udendørsaktiviteter for børn

Foto: Niclas Jessen

Nordjylland er hele året rundt fyldt med spændende udendørsaktiviteter for hele familien, både i naturen og i Nordjyllands hyggelige byer. Nordjylland er kendt for sin unikke naturoplevelser - udforsk mulighederne.

Ud i naturen

Kom ud i naturen og udforsk nogle af de skønne legepladser eller spring ud i bølgen enten i Cold Hawaii eller ved Løkken North Shore

Røverknolden

Hvor kan du spille på en snegl eller trampe på et stort træklaver? Kravle ind i grævlingens hule, op i edderkoppens spind og ned igen til bålet, hvor pølser og snobrød venter?

Geocaching i Nordjylland

Geocaching er den perfekte fritidsfornøjelse for familier, der gerne vil have frisk luft og en aktiv oplevelse i det fri. En geocaching-tur med familien kan for eksempel blive en hyggelig skovtur med den ekstra dimension, at I skal gemme eller finde en skat i skoven.

Rav - gudernes tårer

Kært barn har mange navne. Det kaldes også ”Danmarks guld”, og det er en helt særegen oplevelse at gå i brændingen og lede efter det. Det er selvfølgelig rav, der er tale om, som reelt er harpiks fra ravfyr, som er 30-50 millioner år gammelt.

Surfing i Nordjylland

I Nordjylland er der rig mulighed for, at prøve kræfter med surfing for her er mulighederne mange, uanset om du er nybegynder eller en rutineret surfer.

Cykelruter i Nordjylland

Nordjylland er ideel til en cykelferie eller en dagsudflugt med den tohjulede. Her findes både ruter til en hyggetur, men også til de mere rutinerede kører, der vægter mere udfordrende ruter på strand eller i skoven.

Fårup Sommerland

Foto: VisitNordjylland

Kom tæt på dyrene

Lille Vildmosecentret

Lille Vildmosecentret ligger midt i Lille Vildmose, som er et sandt paradis for naturelskere og historisk interesserede - Nordvesteuropas største lavlandshøjmose med elge, kronhjorte, kongeørne og andre dyr i den vilde natur.

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Ridecenter - Skallerup Seaside Resort

Hos Ridecenter, Skallerup Seaside Resort findes der et stort udvalg af rideture hele året for både børn og voksne.

Se alt

Aktiviteter hele året rundt

Hvad end i besøger Nordjylland om foråret, sommeren, efteråret eller om vinteren, findes der aktiviteter på alle årstider. Prøv påskejagten på Børglum Kloster, hvor I kan gå på opdagelse ved det smukke kloster, eller byg et kæmpe stort sandslot på stranden. Mulighederne er mange, valget er op til jer. 

Påske for børn - Børglum Kloster

Er det dig, som finder påskeharens gyldne æg? Hver dag i påsken er der sjov for børn kl. 10-12 på Børglum Kloster. Påskeharen kommer forbi Børglum Kl...

Badestrande

I Nordjylland er kyster og strande så brede og hyggelige, at børnene trygt kan boltre sig. Her indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder f...

Efterårsferie i Nordjylland

Der er fuld fart på i Nordjylland i ferien med masser af events og oplevelser for hele familien.

Skøjtebane på C.W. Obels Plads

I vintermånederne forvandler C.W. Obels Plads sig til et sandt skøjtemekka, hvor store som små kan slå sig løs og prøve kræfter med den anlagte skøjte...

Se alt