Paddle board surfende par i Nordjylland
Klitmøller

StandUp Paddle

Hold balancen på vandet og nyd den nordjyske natur med en skøn vandaktivitet som Standup Paddle boarding. En spændende aktivitet for alle aldre og talenter.

SUP surfing i Nordjylland

Standup paddle er blevet en populær vandsport i Nordjylland over de seneste år, da der er mange lækre og flotte steder langs de nordjyske kyster, som egner sig særlig godt til SUP surfing. I de hyggelige strand- og badebyer langs vestkysten, østkysten og de nordjyske fjorde, kan du leje alt udstyr til SUP, og du har ofte mulighed for at få en intro til denne populære aktivitet.
Ved SUP surfing eller Standup Paddle surfing, har surferen et board, en paddel og en redningsvest på. Surferen står oprejst på boardet og bruger sin paddel til fremdrift rundt i vandet. Standup paddle er en vandaktivitet for alle uanset alder og niveau. Så skal du have trænet balancen og kropskontrollen, er det bare om at komme afsted ud i bølgerne.

SUP board surfer på Limfjorden
Mors
SUP surfere på Hirtshals strand
Hirtshals Strand

Gode Standup Paddle spots?

I Nordjylland er der rigtig gode muligheder for at få testet din skills på et SUP board. I Limfjorden og Mariager fjord er der rig mulighed for at surfe på stille vand uden store bølger. Det samme gør sig gældende langs østkysten. Ved Vesterhavet er der mulighed for få testet sit talent i vand med flere bølger og mere strøm.
Standup paddle er populært i Nordjylland og derfor er der gode muligheder for at leje udstyr og få prøvet sporten af i nordjyske havne, søer, åer, bugte, og i havet. 
På med badetøjet eller våddragten og bliv SUP surfing mester.

Er du SUP nybegynder?

Husk Standup paddle surfing er for alle! Hos de lokale nordjyske surf udlejere og surf butikker kan du finde det helt rigtige udstyr, få kurser, råd og vejledninger. Samtidig kan du blive grundigt introduceret til standup paddle, så du ved, hvad du laver, når først du bevæger dig ud på havet eller vandet i fjordene. Stand up paddle og surf miljøet, i Nordjylland, har et fantastisk stærkt sammenhold og foreningsliv, så der er næsten altid mulighed for at få assistance og fifs til teknikken af nogle mere garvede SUP surfere.
Elsker du at være på vandet og få vilde oplevelser i naturen, så vil SUP surfing med garanti give dig nogle ekstraordinære oplevelser, når de smukke nordjyske kyster, søer og åer skal udforskes.

Standup Paddle eller SUP giver en stor frihedsfølelse. Man bliver en del af naturen, sine omgivelser og man mærker naturens kræfter på egen krop. Man får en stor kærlighed til naturen, og lærer at tage vare på og sætte pris på det den kan

Paddle board surfer i Nordjylland
Klitmøller

Alternative aktiviteter i Nordjylland

De nordjyske lokalområder er rig på bademuligheder og andre udendørsaktiviteter  

Badestrande
Strandpige
Lystfiskeri i Limfjorden
Fiskeri ved Mariagerfjord
Surfing i Nordjylland
Pige står i vandet ved Klitmøller
Bademuligheder ved fjordene
Kysten ved Mors
Badesøer i Nordjylland
Store Økssø i Rold Skov
Aktiv ferie i naturen
Surfing in Klitmøller Destination Nordvestkysten