Slettestrand

Slettestrand

Foto: Niclas Jessen

Slettestrand er et rekreativt område med noget af den smukkeste og mest varierende natur, som Danmark har at byde på. Nyd den brede sandstrand med Blåt Flag, som er afskærmet af lave klitter. Derfor er det heller ingen overraskelse, at TV2's Badehotellet er optaget her.

Gå på opdagelse i den skønne natur omkring Slettestrand, hvor du kan ride, golfe eller svømme i de nærliggende byer. Her finder du også Svinklovene i Svinkløv Klitplantage, Jyllands eneste klippe Bulbjerg, Nordeuropas største fuglereservat fuglereservatet "Vejlerne" samt Galleri "Lien", som fremviser topmoderne kunst.

Udforsk Slettestrand

Kystfiskerne i Slettestrand hiver stadig deres både op på stranden hver dag, for Slettestrand er noget så sjældent som en lille fiskerby, der stadig er i funktion, beliggende i et dejligt naturområde.

Spis og sov godt

Skal sulten stilles, er der rig mulighed for at nyde frokosten med havudsigt i Slettestrand. Besøg blandt andet Restaurant Slettestrand, som serverer hjemmelavet mad af den bedste kvalitet af primært lokale- og økologiske varer. 

Overnatningsmulighederne i Slettestrand og omegn er mange, men de fleste vælger at leje et sommerhus eller campere. Prøv også Feriecenter Slettestrand, der ligger lige ved siden af Lienskrænten, og som tilbyder aktiviteter for børnefamilier, mens man bor i ferielejligheder eller -huse. Se alle overnatningsmuligheder nær Slettestrand.