Slettestrand

Slettestrand

Foto: Niclas Jessen

Slettestrand er et rekreativt område med noget af den smukkeste og mest varierende natur, som Danmark har at byde på. Nyd den brede sandstrand med Blåt Flag, som er afskærmet af lave klitter. Derfor er det heller ingen overraskelse, at TV2's Badehotellet er optaget her.

Gå på opdagelse i den skønne natur omkring Slettestrand, hvor du kan ride, golfe eller svømme i de nærliggende byer. Her finder du også Svinklovene i Svinkløv Klitplantage, Jyllands eneste klippe Bulbjerg, Nordeuropas største fuglereservat fuglereservatet "Vejlerne" samt Galleri "Lien", som fremviser topmoderne kunst.

Udforsk Slettestrand

Svinkløv Klitplantage

Svinklovene er navnet på en del af det dramatiske landskab ved Svinkløv Klitplantage, et 700 hektar stort statsejet område med offentlig adgang. I det lave område mod syd fandtes frem til middelalderen det åbne sund, som forbandt Vesterhavet med Limfjorden.  Den betagende udsigt fra top...

Bulbjerg Fuglefjeld og Bunker

Fuglene strømmer til Bulbjerg fra alle retninger, og der er massere af plads, for den massive klippe rejser sig 47 meter over havets overflade.

Vejlerne

Vejlerne er et stort fredet naturområde med mange ynglende trækfugle og levested for odderen.

Kystfiskerne i Slettestrand hiver stadig deres både op på stranden hver dag, for Slettestrand er noget så sjældent som en lille fiskerby, der stadig er i funktion, beliggende i et dejligt naturområde.

Spis og sov godt

Skal sulten stilles, er der rig mulighed for at nyde frokosten med havudsigt i Slettestrand. Besøg blandt andet Restaurant Slettestrand, som serverer hjemmelavet mad af den bedste kvalitet af primært lokale- og økologiske varer. 

Overnatningsmulighederne i Slettestrand og omegn er mange, men de fleste vælger at leje et sommerhus eller campere. Prøv også Feriecenter Slettestrand, der ligger lige ved siden af Lienskrænten, og som tilbyder aktiviteter for børnefamilier, mens man bor i ferielejligheder eller -huse. Se alle overnatningsmuligheder nær Slettestrand.

Restaurant Slettestrand

Restaurant Slettestrand serverer hjemmelavet mad af god kvalitet af primært lokale- og økologiske råvarer. Vores køkken følger årstiderne og maden afspejler den natur, der omgiver os. Vi bruger svampe, bær og blomster fra klitplantagen, fisk og skaldyr fra hav og fjord samt kvæg fra lokale...

Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand ligger 200 m. fra Vesterhavet lige op ad Svinkløv Plantage og Lienskrænten, som udgør noget af Danmarks mest unikke natur. Her kan du bo i ferielejligheder eller feriehuse med plads til op til 15 personer. Sidder du i kørestol eller har du andre særlige behov fi...