Skulpturparken Blokhus sandskulptur

Skulpturparken Blokhus

Foto: VisitJammerbugten

Oplev de mest fantastiske og udsøgte skulpturer lavet af sand, træ og jern hvert år, når du tager et smut til skønne Blokhus.

Sandskulpturer i Blokhus

Skulpturparken Blokhus, på over 20.000 m2, har Danmarks vel nok største skulpturudstilling med sanselige kunstværker udført i materialer som sand, træ, sten, granit, beton, jern, metal og bronze. Skulpturparken i Blokhus er indrettet med hyggelige sansehaver med smuk beplantning, og byder også på mange nye, sjove aktiviteter med legeredskaber for både børn og voksne. Gå ikke glip af disse kunstneriske værker, som helt sikkert også imponerer de mindste. Der er desuden masser af aktiviteter for børnene med blandt andet skattejagt, børnetelt og formning af skulpturer, man kan få med hjem. I Kulturhusets café kan der købes mad og drikke, som kan nydes ude i parken, i orangeriet eller i caféen - men du har også mulighed for at medbringe egen madkurv hjemmefra samt benytte grillen i parken.

Sandskulpturfestivallens temaer

2019: Vilde Vikinger

2018: Allertiders Helte

2017: Magiske Eventyr

2016: Verdens Vildeste Dyr

2015: H.C. Andersens Eventyr

2014: Konger, Kejsere og Herskere gennem Tiderne

2013: Nordisk Mytologi

Læs mere om Skulpturparken Blokhus her

Skulpturparken Blokhus

Lad Skulpturparken Blokhus tage Jer med på en eventyrlig rejse forbi nogle af de mest populære filmfigurer i sand og fiberbeton. Her venter Jer rigt dyreliv og imponerende planter i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus. Når sulten er stillet, kommer i også forbi en verden af leg og e...