VisitNordjylland

Skønne cykelruter i Nordjylland

Nordjylland er fantastisk til cykelferier eller dagsudflugter på cykel. Oplev de fantastiske nordjyske naturområder, strande, skove og lokale byer på cykel med hele familien eller dine gode venner. Der et bredt udvalg af skønne cykelruter og gode overnatningsmuligheder i Nordjylland.

Nordjyske cykeloplevelser

Nordjylland byder på en række oplevelser til dig, der kan lide at opleve naturen på to hjul. Fra Skagen i nord og til Mariager i syd, fra Hals i øst til Thy i vest byder Nordjylland nemlig på skønne afmærkede eller skiltede nationale, regionale og lokale cykelruter. Nordjylland er ideel til din næste ykelferie eller til en dagsudflugt på den tohjulede. Cykel på stranden, over hedestrækninger, gennem stille skove og besøg de mange hyggelige byer, som giver mulighed for tiltrængte pauser og energioptankning på cykelturen.

Skønne cykelruter i det nordjyske

Har du prøvet kræfter med de skønne panorama cykelruter på vestkysten, får du her inspiration til nogle af andre skønne cykelruter, som også kan findes rundt omkring i Nordjylland. Disse ruter byder ligesom panoramaruterne ligeledes på skøn natur, lokale oplevelser, gode udsigter og minder, som du vil huske.

Liste
Kort

Oplevelser til cykelturen

Nedenfor finder du et væld af spændende oplevelser i naturskønne Nordjylland.

Seværdigheder
Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
Aktiv ferie i naturen
North Shore Surf Løkken familie
Mountainbike i Nordjylland
Legind Bjerge MTB
Lystfiskeri i Nordjylland
Fiskeri i Mariager fjord