VisitNordjylland
Feriehus ved Skallerup Klit

Skallerup Seaside Resort

Ved Skallerup Klit i Nordjylland findes Skallerup Seaside Resort, som byder på velvære ved Vesterhavet med en enestående kombination af rå natur, rolige rammer og attraktive aktiviteter.

Siden 1949 har Skallerup Seaside Resort begejstret besøgende på deres ferie, og det har skabt loyale gæster, der kommer igen og igen. I 2021 kvitterede TripAdvisor med en Traveller’s Choice-pris, hvor Skallerup blev nomineret blandt de 10% bedste hoteller i verden. Her er du garanteret en skøn ferie med mange aktiviteter, samtidig med at du befinder dig i et flot naturfredet område ved det brusende Vesterhav.

Black Light minigolf

Nyhed 2021: BLACK LIGHT MINIGOLF

Som noget helt nyt kan du hos Skallerup Seaside Resort for første gang i Danmark prøve kræfter med  en 18-hullers indendørs bane med black light minigolf. Den nye bane er sjov underholdning for hele familien, hvor I en verden af fluorescerende havfruer, klumpfisk, blæksprutter og delfiner kan spille med selvlysende puttere, bolde og forhindringer.

Ferie for store som små

Hold ferie med familien på Skallerup Seaside Resort, hvor du får mere end 100 sjove udendørs og indendørs aktiviteter og oplevelser for hele familien. Du kan starte dagen med at brænde krudtet af i i store legeland. Legelandet er et rent slaraffenland for de 0-12-årige. Her kan børnene boltre sig i den tre etager høje legeborg, som fremkalder hvin, grin og røde kinder. Imens kan de større børn udfordre hinanden i et spil bordfodbold, bordtennis eller air hockey. Til de yngste er indrettet et trygt legeområde, og med godt udsyn til de legende børn kan mor og far slappe af ved cafébordene. Her kan familien også samles til lidt forfriskninger, inden det atter går løs.

Du kan også lade kreativiteten udfolde sig og gå på opdagelse sammen i kreativitetens verden, hvor I kan lege konditor for en dag, eksperimentere med at lave bolcher, lave glaskunst, udfordre naturens kræfter med slibning af stenfund fra stranden eller  rav. Mulighederne er mange og der er kreative opgaver til alle aldre ung som gammel. 

Feriecentret byder på det store tropiske vandland, så var det noget med en rutsjebanekonkurrence? Se hvem der kommer først gennem vores interaktive vandrutsjebane med automatisk tidtagning. Eller kickstart dagen med banesvømning uden forstyrrelser. Vandlandet har rigelig plads til, at hele familien kan nyde vandet. Præcis som familien har lyst til. Lad familiens ældste børn give den gas med alt fra vandkanoner til rutsjebaner i det store bassin, mens de alleryngste plasker med mor og far i babybassinet lige ved siden af.
Og så er Vesterhavet i øvrigt kun få meter væk. Her kan de friske bade i de salte bølger, mens Danmarks bedste sauna står klar til at varme dig bagefter.

Skallerup Seaside Resort familie bowling
Pige i Skallerup Seaside Resort

Her får du en skøn ferie med aktiviteter og oplevelser for voksne, børn og barnlige sjæle.

Overnat ved Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort råder over 285 helårs feriehuse, fordelt på forskellige boligtyper, så der er helt sikkert noget der passer lige til dine behov og drømme. Du finder altid en bolig, der passer til dine ønsker, som kan danne den perfekte ramme om en dejlig med familien og skabe gode ferieminder.

Du finder også et varieret udvalg af restauranter og spisesteder. Resauranterne er med til at bidrage til den gode ferie- og smagsoplevelser. De hyggelige omgivelser danner rammen om kvalitetsmad med afsæt i sæsonens lokale råvarer. I kan opleve en afslappet atmosfære i familievenlige omgivelser. Her er også fokus på den gode gastronomi for de yngste. Restauranterne er hyggeligt indrettet i mindre afsnit med interiør i lys og nordisk stil. Velbekomme!

 

Skallerup Seaside Resort familie sommerhus
Skallerup Seaside Resort Restaurant familie

Kom ned i gear og mærk roen 

Trænger du til forkælelse, så har Skallerup Seaside Resort mange muligheder. Du kan blive forkælet med en tur i saunagus eller besøge det eksklusive romerske bad og wellness område, Romulus, hvor fornemmelsen af ægte antik badekultur breder sig i med dampbadenes duft af eukalyptus. Straks du træder ind, føles det som tiden går i stå, og al stress og jag glemmes for en stund. Nyd de varme dampe og en kyndig behandling af vores massører efter en blæsende tur ved Vesterhavet. Eller drik et glas champagne i det udendørs varmtvandsbassin med udsigt til klitter og Vesterhavet. Romulus er for voksne over 16 år. Trænger du til at få pulsen op, kan du også besøge det store fitnesscenter i forbindelse med sportshallen. Her finder du cirkeltræning i stuetagen og traditionelt kredsløbs- og styrketræning på 1. salen, hvor du kan løbe en tur på løbebåndet med fantastisk havudsigt.

Skallerup Seaside Resort Romulus par
Skallerup Seaside Resort Romulus behandling
Skallerup Seaside Resort

Dyregårdens dyreoplevelser

Afslapningen kommer helt af sig selv, når du vandrer ud i klitterne, mærker blæsten og kommer ind i dit hyggelige sommerhus med sauna, spa og brændeovn. Den vilde og utæmmede natur uden for døren skal udforskes, mens vandreturen måske svinger forbi Skallerups helt egen bondegård. Her kan børnene se, hvor maden kommer fra, nemlig fra de søde dyr, som du også kan klappe, fodre og endda ride på. Mød både køer, grise, geder og dådyr. Eller shetlandsponyer, som gerne lægger ryg til en ridetur for førstegangsryttere, selvfølgelig med far eller mor lige ved siden af. For større børn og voksne tilbydes guidet ridetur på islandsk hesteryg i kuperet terræn, i skoven og langs stranden. Lige i nærheden ligger Emils snittehus, hvor håndværkeren Woodpek viser børnene, hvordan du laver bestik af træ og dermed holder en gammel tradition i live. Besøg også Dyregården og Ridecentret.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Nordre Klitvej

9800 Hjørring

Koordinater

Længdegrad : 9.837913

Breddegrad : 57.493485

Dyreoplevelser
Elg stikker hovedet frem fra busk i Lille Vildmose
Seværdigheder
Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy ved solnedgang
Fyrtårne i Nordjylland
Rubjerg Knude Fyr
Attraktioner på vestkysten
Nordsøen Oceanarium Sælbassin