Feriehus ved Skallerup Klit
Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort

Siden 1949 har Skallerup Seaside Resort begejstret besøgende på deres ferie, og det har skabt loyale gæster, der kommer igen og igen. I 2018 kvitterede TripAdvisor med Traveller's Choice Award med en 5. plads i kategorien "Top 25 over hoteller med den bedste service i Danmark". Her er du garanteret en skøn ferie med mange aktiviteter, samtidig med at du befinder dig i et flot naturfredet område ved det brusende Vesterhav.

Familie hygger sig i vandland i Skallerup Seaside Resort
Skallerup Seaside Resort

Ferie for store som små

Hold ferie med familien på Skallerup Seaside Resort, hvor en typisk dag vil starte med, at børnene spæner rundt i det store legeland, inden storesøster går i gang med at bage kager i køkkenet ved siden af. Lillebror får hurtigt travlt med at trykke fotos på værkstedet, mens den mindste hviner begejstret over stedets maskot, skildpadden Skalle. Mor og far skal også være med, men her behøver de ikke have et øje på hver finger. Børnene leger nemlig i trygge rammer, mens de voksne kan lave glaskunst, brygge bjesk eller sammen med børnene koge de bedste bolcher. Feriecentret byder på det tropiske vandland med hvirvelstrømme, vandkanoner, grotter og rutsjebaner. Prøv også junglestien, hvor alle kan lege Tarzan, bowlinghallen og måske en tur på trampolinen eller i legelandet, hvor de voksne er med ned af rutsjebanen.

pige på dyregård i Nordjylland
Skallerup Seaside Resort

Besøg Skallerups egen bondegård

Afslapning ved Skallerup Klit

Afslapningen kommer helt af sig selv, når du vandrer ud i klitterne, mærker blæsten og kommer ind i dit hyggelige sommerhus med sauna, spa og brændeovn. Den vilde og utæmmede natur uden for døren skal udforskes, mens vandreturen måske svinger forbi Skallerups helt egen bondegård. Her kan børnene se, hvor maden kommer fra, nemlig fra de søde dyr, som du også kan klappe, fodre og endda ride på. Mød både køer, grise, geder og dådyr. Eller shetlandsponyer, som gerne lægger ryg til en ridetur for førstegangsryttere, selvfølgelig med far eller mor lige ved siden af. For større børn og voksne tilbydes guidet ridetur på islandsk hesteryg i kuperet terræn, i skoven og langs stranden. Lige i nærheden ligger Emils snittehus, hvor håndværkeren Woodpek viser børnene, hvordan du laver bestik af træ og dermed holder en gammel tradition i live. Besøg også Dyregården og Ridecentret.

Kvinde svømmer i bassin i Romulus
Skallerup Seaside Resort

Kom ned i gear og mærk roen 

Trænger du til forkælelse, så har Skallerup Seaside Resort mange muligheder. Du kan blive forkælet med en tur i saunagus eller besøge det eksklusive romerske bad og wellnes område, Romulus, hvor fornemmelsen af ægte antik badekultur breder sig i med dampbadenes duft af eukalyptus. Straks du træder ind føles det som tiden går i stå og al stress og jag glemmes for en stund. Nyd de varme dampe og en kyndig behandling af vores massører efter en blæsende tur ved Vesterhavet. Eller drik et glas champagne i den udendørs spa med udsigt til klitter og Vesterhavet. Romulus er for voksne over 16 år. Trænger du til at få pulsen op kan du også besøge det store fitnesscenter i forbindelse med sportshallen. Her finder du cirkeltræning i stuetagen og traditionelt kredsløbs- og styrketræning på 1. salen, hvor du kan løbe en tur på løbebåndet med fantastisk havudsigt. I Multisalen tilbydes holdaktiviteter såsom yoga, Qi gong med mere.

Åbn i Google Maps
Adresse

Nordre Klitvej

9800 Hjørring

Koordinater

Længdegrad : 9.837913

Breddegrad : 57.493485