Shopping i Aalborg

Shopping

Foto: VNJ

Her i Nordjylland er der rig mulighed for at få stillet shoppetrængen, om du søger finurlig brugskunst, lækkert modetøj eller specialiteter, så er der noget for dig. Tag en tur gennem de hyggelige gågader, som byder på specialbutikker eller hvil benene med en kop kaffe.

Aalborg Storcenter

Aalborg Storcenter er et rent shopping-mekka, der bare venter på, du kommer forbi. Et oplagt sted at besøge i al salgs vejr, hele året rundt, og med mere end 2000 gratis parkeringspladser lige ved døren.

METROPOL ShoppingCenter

Metropol er Vendsyssels største shoppingcenter, som ligger i centrum af Hjørring ved gågaden.

Nordjyllands hovedstad

I den nordjyske hovedstad, Aalborg, er der mulighed for at shoppe i butikkerne i de to store gågader Bispensgade og Algade, shoppingcentrene Salling, Friis og Magasin. Du kan også bevæge dig ned ad Nørregade og Søndergade, hvor du væk fra de større butikker, finder små hyggelige gader med butikker i en klasse for sig. Syd for midtbyen finder du City Syd, her kan du besøge Aalborg Storcenter, som byder på 75 specialbutikker og Bilka. Her finder du også IKEA og flere større boligforretninger.

Kom på toppen af Aalborg 

På toppen af det velkendte stormagasin Salling midt i Aalborg centrum finder du Salling ROOFTOP. Her ligger et stort byrum under åben himmel med lounge, bar og café, her kan du nyde udsigten over både by og fjord. Der er mulighed for at slå benene op med den bedste udsigt over byen. Salling ROOFTOP tilbyder kaffe, cocktails og lette anretninger som alle kan nydes i de fantastiske omgivelser. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at sidde udendørs. Hvis du er en af de modige findes der også en nervepirrende Skywalk, som ligger i 30 meters højde, her kan du bevæge dig ud på glasrampen og kigge ned på Algade. 

Handelsbyer i Nordjylland

Udover Aalborg finder du også flere shoppingmuligheder her i Nordjylland. Du kan besøge Hjørring, der med sin gågade og Metropol Shoppingcenter rummer gode indkøbsmuligheder. Tag til Frederikshavn, hvor du kan trave igennem den 2 kilometer lange gågade. Brønderslev tilbyder også gode shoppingmuligheder, da byen har mere end 100 forskellige butikker, og dermed er en vaskeægte købstad. Få et overblik over de lokale shoppingmuligheder i Nordjyllands hyggelige byer herunder.

Liste
Kort