Gå til indhold
Shopping I Aalborg

Shopping

Foto: Nicolas Cho Meier

I Nordjylland er der rig mulighed for at få stillet shoppetrængen, om du søger finurlig brugskunst, lækkert modetøj eller specialiteter, så finder du det hele i de nordjyske handelsbyer. Tag en tur gennem de hyggelige gågader, shoppingcentre og varierede specialbutikker.  

Handelsbyer i Nordjylland

Udover Aalborg finder du også flere shoppingmuligheder her i Nordjylland. Du kan besøge Hjørring, der med sin lange gågade og Metropol Shoppingcenter rummer gode indkøbsmuligheder. Tag til Frederikshavn, hvor du kan trave igennem den 2 kilometer lange gågade. Du finder i Nordjylland et stort udvalg af kunsthåndværkere, hyggelige byer med nye lokale shoppingoplevelser og unikke butikker. 

Nordjyllands hovedstad

I den nordjyske hovedstad, Aalborg, er der mulighed for at shoppe i butikkerne i de to store gågader Bispensgade og Algade, shoppingcentrene Salling, Friis og Magasin. Du kan også bevæge dig ned ad Nørregade og Søndergade, hvor du væk fra de større butikker, finder små hyggelige gader med spændende specialbutikker. Syd for midtbyen finder du City Syd, her kan du besøge Aalborg Storcenter, som byder på 75 specialbutikker og Bilka. Her finder du alle de store og kendte byggemarkeder, boligbutikker, sportsforretninger osv.

Venner på det HVide Hus
SHopping i Loftet Aalborg

Kom på toppen af Aalborg 

På toppen af det velkendte stormagasin Salling midt i Aalborg centrum finder du Salling ROOFTOP. Her ligger et stort byrum under åben himmel med lounge, bar og café, her kan du nyde udsigten over både by og fjord. Der er mulighed for at slå benene op med den bedste udsigt over byen. Salling ROOFTOP tilbyder kaffe, cocktails og lette anretninger som alle kan nydes i de fantastiske omgivelser. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at sidde udendørs. Hvis du er en af de modige findes der også en nervepirrende Skywalk, som ligger i 30 meters højde, her kan du bevæge dig ud på glasrampen og kigge ned på Algade. 

Udsigt over Aalborg By Salling Rooftop

Spisesteder i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen
Elg stikker hovedet frem fra busk i Lille Vildmose
Dyreoplevelser
Hirtshals fyr
Seværdigheder
Familie i river rafting i fårup
De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland
North Shore Surf Løkken familie
Aktiv ferie i naturen

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish