VisitNordjylland
Par på gåtur i Rold Skov, Rebild
Rold Skov

Rold Skov

I de grønne omgivelser i Rold Skov er der plads til både afslappende og aktive oplevelser samt skønne smags- og kulturoplevelser. Tag familien med på tur i den smukke nordjyske natur.

Et åndehul i naturskønne Rebild

Besøg Rold Skov, hvor naturen taler for sig selv. Her finder du fantastiske, smukke landskaber og et væld af naturoplevelser – den perfekte oplevelse på en ferie i Nordjylland. Tag familien med på tur i de smukke bakker, lad børnene lege kapløb op af de mange bakker, og få ro i sjælen med den grønne natur. Naturen giver jer tid og plads til at gribe alle de kunstneriske, kulinariske og sommetider lidt fysisk krævende muligheder, som Rebild byder på.

Træer i Rold Skov

Oplevelser i Rold Skov

Motionen kan du heldigvis tage i dit eget tempo. De meget aktive kan udfordre sig selv med 23 kilometers vilde bakker på mountainbiken i Rold Skov, enten alene eller med en guide. Her er du garanteret sved på panden og blade i håret. Er du til lidt roligere tempo, findes der et utal af spændende afmærkede vandreruter samt leje-kanoer til en fredelig sejltur på Lindenborg Å. Et charmerende ophold på turen, hvad enten den foregår til fods, på MTB cykel eller i kano, er den sprudlende Lille Blåkilde i Bjergeskoven, som er en af Nordeuropas vandrigeste kilder. Vejen igennem Rold Skov og Troldeskoven bringer jer måske også forbi Springkilden eller en af de flere oldtidsgrave. Har du børnene med, skal du bestemt også besøge Røverknolden, som er Nordens bedste naturlegeplads.

Ha' Rold Skov i baghaven

Efter at have fyldt flasken op med friskt kildevand kan turen fortsætte hjem til et af Rebilds hyggelige hoteller, prøv det luksuriøse Rold Storkro med både pejs, sauna og svømmebassin. Du kan også prøve en af de mange andre overnatningsmuligheder med Rold Skov baghaven. En af Rebilds store tilbagevendende traditioner er naturligvis Rebildfesten, hvor danske-amerikanere mødes under trækronerne på USA’s uafhængighedsdag og mindes de danske traditioner. En stor historisk oplevelse for alle. Du kan læse mere om Rebildfesten.

Rebild Bakker efterår

Senere på året byder den grønne skov på en storslået musikalsk oplevelse, nemlig Opera i Rebild, hvor kærlighed er temaet for de store danske og udenlandske solister, som medvirker.Hen over sommeren kan du desuden tage et tæppe med til kanten af  Store Økssø, pakke popcorn i madkurven og se en aktuel film på det store udendørs lærred. Der er masser af små søer i Rold Skov området sydvest for Madum Sø ligger Store Blåkilde

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Koordinater

Længdegrad : 9.779376

Breddegrad : 56.795128

Naturområder
Udsigt over Bulbjerg
Vandreture i Nordjylland
Par ude at vandre på Mors
Oplevelser
Østerhurup familie
Sommerferie i Nordjylland
Løkken strand med børn i vandkanten