Gå til indhold

Øer og fjorde i Nordjylland

Foto:Christian Faber &Mette Johnsen

Maritim stemning

Limfjorden og Mariager Fjord byder på hyggelige fjordbyer med hver deres specialiteter og attraktioner.

Limfjorden byder på hyggelige fjordbyer med hver deres specialiteter og attraktioner. Besøg Limfjordsmuseet i Løgstør eller tag på østerssafari med Skaldyrscentret i Nykøbing Mors. Midt i Limfjorden ligger Aalborg, der byder på arkitektur og historie i smuk harmoni langs havnefront og er rig på kulturoplevelser året rundt. Langs Mariager Fjord ligger der hyggelige lystbådehavne og en smuk vandrerute ved Bramslev Bakker. I Mariager kan du også besøge klosterkirken og Mariager Saltcenter.

De nordjyske øer er en dejlig mulighed for at udforske Nordjylland. Besøg dejlige Læsø - Nordjyllands solskinsø midt i Kattegat eller hop på cyklen og tag en tur rundt på Mors i Limfjorden, hvor du kan opleve smukke molersformationer og dejlig natur.

Hold ø-ferie i Nordjylland

Oplev Læsø - Nordjyllands skønne solskinsø midt i Kattegat, som er kendt for sine tangtage og læsøsalt. Eller hvad med at tage en cykelferie på naturskønne Mors - Limfjordens perle. Uanset hvad du er til, så er de Nordjyske øer spækket med oplevelser.

Maritim stemning i byerne langs Limfjorden og Mariager Fjord

Besøg de charmerende byer langs fjordene og oplev den hyggelige maritime stemning imens dine smagsløg bliver forkælet af lokale specialiteter. 

Oplevelser ved fjorden og på øerne i Nordjylland

Langs Limfjorden og Mariager Fjord er der masser af historiske spor fra vikingetiden, spændende attraktioner og maritim stemning.

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish